Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Anonymous hackers: Το Operation Greece είναι γεγονός!!!

anonymous opgreece

Η ομάδα των Anonymous στον περισσότερο κόσμο έγινε γνωστή τον περασμένο Απρίλιο, χάρη στην κυβερνο-επίθεση ή αλλιώς ψηφιακή επίθεση μέσω Διαδικτύου, που εξαπέλυσε στο δίκτυο της Sony, ωθώντας την έτσι, για να σταματήσει η περαιτέρω διείσδυση στα ενδότερα των συστημάτων της, να κατεβάσει πλήρως τα «ρολά» ολόκληρης της υπηρεσίας.
Το αποτέλεσμα; Τουλάχιστον 70 εκατομμύρια χρήστες δεν μπορούσαν επί ενός μηνός περίπου να χρησιμοποιήσουν το Playstation Network (ανάμεσα σε άλλες υπηρεσίες της Sony που είχαν «χτυπηθεί»), ενώ υπήρχε κίνδυνος μερικά (όχι όλα όμως και όχι τα σημαντικά) στοιχεία των χρηστών να έχουν περιέλθει στα χέρια των Anonymous, οδηγώντας ουσιαστικά αρκετούς στην αλλαγή των κωδικών τους στην πιστωτική κάρτα που είχαν καταχωρήσει στο PS Network.

Η ομάδα των χάκερ-ιδεολόγων-ψηφιακών ακτιβιστών, όπως θέλετε μπορείτε να τη χαρακτηρίσετε, δεν αποσκοπεί στον τρόμο των χρηστών, απεναντίας στοχεύει στις ολοκληρωτικές και σκληρές νοοτροπίες εταιρειών, οργανισμών αλλά και κρατών. Εν προκειμένω, της Ελλάδας μας και των πρακτικών που έχουν χρησιμοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.
Επίσημα πλέον, η ομάδα των Anonymous εξέδωσε ένα δελτίο Τύπου, μέσω του οποίου ενημερώνει όλο τον πλανήτη, χωρίς τους «περιορισμούς» ή «όρια» στην έκφραση (το λέμε ευγενικά) που αντιμετωπίζουν – ή «καθοδηγούν» αν προτιμάτε καλύτερα – τα Μ.Μ.Ε., ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας, τι ζούμε καθημερινά και πως εν τέλει προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τη σκληρή καθημερινότητα που ζούμε. Ακολουθεί το δελτίο Τύπου των Anonymous, συνοδευόμενο βέβαια, από τις προειδοποιήσεις που χαρακτηρίζουν την ομάδα και οι οποίες τηρούνται κατά γράμμα.
«Χαιρετίζουμε όλο το κόσμο, αυτό είναι το πρώτο δελτίο τύπου από το #OpGreece. Επιθυμούμε να αυξήσουμε την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την κρίσιμη κατάσταση στην Ελλάδα αλλά και να ενημερώσουμε μαζικά για την ύπαρξη και δραστηριότητά μας. Επιθυμούμε την ευαισθητοποίηση όχι μόνο των Ελλήνων εντός της Ελλάδας, αλλά και των Ελλήνων ομογενών, όλοι εσείς που είστε ελληνικής καταγωγής σε ολόκληρο τον κόσμο.
Είδαμε όλοι τον μπάτσο με την χρήση σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο των διαδηλωτών σωστά; Είδαμε επίσης τον Tony Bologna να ψεκάζει νεαρές γυναίκες στην Νέα Υόρκη ναι; Αν τα παραπάνω σάς συγκλόνισαν, εδώ είναι μια καθημερινή ρουτίνα. Οι Έλληνες πολίτες που διαμαρτύρονται ειρηνικά, λαμβάνουν αυτή την »περιποίηση» σχεδόν ΚΑΘΕ εβδομάδα, ενώ κανένας αξιωματούχος δεν αντιδρά στις πράξεις βίας εναντίον πολιτών που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα.
Τον περασμένο μήνα η Ελληνική Αστυνομία ψέκασε άτομα με ειδικές ανάγκες σε αναπηρικά καροτσάκια, ενώ πριν από δύο μήνες επιτέθηκαν σε πολίτες που διαμαρτύρονταν ειρηνικά – απλά περπατώντας ούτε καν φωνάζοντας. Η Αστυνομία έριχνε δακρυγόνα και πέτρες χτυπώντας τους με μπαστούνια (γκλοπ) και σιδερένιες ράβδους. Πριν από τρεις μήνες συνέβησαν τα ίδια ακριβώς, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν ακόμα και δημοσιογράφους που κρατούσαν φωτογραφικές μηχανές.
Τώρα, τη στιγμή που γράφουμε αυτά τα λόγια, το Διαδίκτυο απειλείται από τον Μάκη Βορίδη, ένα πρόσωπο που τη δεκαετία του 70′ και του 80′ ανήκε σε μια ομάδα παρόμοια με το ΚΚΚ και τώρα είναι μέλος του φασιστικού κόμματος στην Ελλάδα. Ο Βορίδης είναι τώρα υπεύθυνος για το Διαδίκτυο. Μια εβδομάδα μετά την »εκλογή» του (εξελέγη από τους πολιτικούς και όχι απευθείας από τον λαό), blogs που παρείχαν ελευθερία λόγου έκλεισαν, λογαριασμοί στο Facebook – κυρίως ακτιβιστών, Anons, αναρχικών, κομμουνιστών και trolls – διεγράφησαν. Τώρα ο Βορίδης και οι φίλοι του σχεδιάζουν να λογοκρίνουν όλους τους παρόχους Internet (ISPs), με πρόσχημα ότι το πράττει ώστε να ξέρει πότε μια »τρομοκρατική ενέργεια» θα πραγματοποιηθεί εναντίον των πολιτών. Κάθε αντίθετος πολιτικός λόγος που δεν είναι αρεστός στον φασισμό θεωρείται »τρομοκρατία». Οπότε ναι, αυτή είναι η Ελλάδα του σήμερα.
Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας.
Εδώ είναι μερικές συνδέσεις που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα:
- Αθήνα 29-06-2011: Επίθεση της Ελληνικής Αστυνομίας εναντίον Ελλήνων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος. http://www.youtube.com/watch?v=v_GZOD3R1Ek
- Ένας άνδρας λέει στην Αστυνομία »Φύγετε από αυτή την πλατεία και σας παρακαλώ μην με χτυπήσετε», ο μπάτσος όχι μόνο τον χτυπά, αλλά του σπάει και το κεφάλι μπροστά στην κάμερα. http://www.youtube.com/watch?v=VlVML5ih2Qs 
- Ο νέος υπουργός υπεύθυνος για το Διαδίκτυο, στην πρώτη δήλωσή του λέει »Συμφωνώ ότι οι συμπλοκές γίνονται από τους ανθρώπους αλλά δεν χρησιμοποιούν ούτε γκλοπ ούτε κράνη», η επόμενη εικόνα είναι όταν ο ίδιος κρατούσε ένα τσεκούρι κατά την διάρκεια της συμμετοχής του στην αντίστοιχη ομάδα με το ΚΚΚ. Αυτός ο άνθρωπος είναι αυτή την στιγμή υπεύθυνος για το Internet στην Ελλάδα και είναι μέλος του φασιστικού κόμματος. Δεν εξελέγη από εμάς αλλά από την ίδια την κυβέρνηση. http://www.youtube.com/watch?v=4JStHrZltE4 
Χρειάζεστε περισσότερες συνδέσεις? ΟΚ
- Περισσότερες πληροφορίες για τον Μάκη Βορίδη.http://www.nakedcapitalism.com/2011/11/mark-ames-austerity-fascism-in-greece-%E2%80%93-the-real-1-doctrine.html 
- Βίντεο από το #OpGreece, #OpSupportGreece και ανθρώπων που παρακολουθούν τις ταραχές και διαδηλώσεις.
Άρα τι πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα αυτή την στιγμή; Γιατί όλη αυτή η βία;
Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου, άρχισε να μειώνει τις αποδοχές του λαού προσθέτοντας επιπλέον μέτρα λιτότητας. Τα μέσα ενημέρωσης συνέβαλαν στην διάδοση της προπαγάνδας ότι οι Έλληνες πολίτες είχαν ευθύνη για αυτό, ενώ στην πραγματικότητα η κυβέρνηση εξάντλησε τα χρήματα αυτά για ίδιον όφελος. ΟΧΙ. Οι Έλληνες πολίτες είναι φτωχοί για σχεδόν 2 χρόνια τώρα, ενώ γίνονται ακόμα πιο φτωχοί μέρα με την μέρα. Η κυβέρνηση δαπάνησε αυτά τα χρήματα σε προϊόντα πολυτελείας όπως αυτοκίνητα, σπίτια, και γη. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να ψάξετε στο Google τις παρακάτω λέξεις-κλειδιά: Vatopedi, σκάνδαλο Siemens στην Ελλάδα, ελληνική υπόθεση υποκλοπής τηλεφωνικών συνδιαλέξεων 2004.
Έτσι αυτό που συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι :
- Οι άνθρωποι πληρώνουν περισσότερους φόρους, ακόμη κι αν δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά
- Οι συντάξεις έχουν μειωθεί τόσο, που οι ηλικιωμένοι δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα ακόμα και για τα φάρμακά τους, το ενοίκιο ή τους λογαριασμούς τους
- Γίνονται εξώσεις σε πολίτες λόγω δανείων
- Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας (ΔΕΗ) αναγκάζει τους ανθρώπους να πληρώνουν πολύ περισσότερα από ό,τι καταναλώνουν (ως φόρο ακινήτου), ειδάλλως κόβουν την παροχή ρεύματος.
- Οι Τράπεζες έχουν την ευθύνη
- Τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν και δεν αποκαλύπτουν τα πραγματικά γεγονότα, όπως διαμαρτυρίες, διαδηλώσεις, θανάτους, ξυλοδαρμούς, αστυνομική βία, πολιτικά σκάνδαλα κ.λπ.
- Το να βρει κάποιος εργασία είναι σπάνιο και ακόμα και αν βρει η αμοιβή δεν είναι αρκετή
- Καταστήματα κλείνουν
- Τα σπίτια εγκαταλείπονται
- Οι άνθρωποι φεύγουν από την Ελλάδα για να βρουν μια καλύτερη ζωή στο εξωτερικό
- Τα παιδιά λιποθυμούν από την πείνα: http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=100921&catid=3 
- Τοξικομανείς και άστεγοι άνθρωποι χρησιμοποιούν χρησιμοποιημένες-μολυσμένες με AIDS βελόνες ώστε να μπορούν να πάρουν τα 700€ που το κράτος αναγκάζεται να πληρώσει για τις δαπάνες τους.
- Διαδηλωτές πεθαίνουν, αιμορραγούν, υποφέρουν
- Το 70% των ελληνικών οικογενειών δεν θα ανάψει τη θέρμανση κατά τη διάρκεια του χειμώνα, λόγω του ότι δεν μπορούν να διαθέσουν οικονομικά για αυτό.
- 1.500.000 Έλληνες είναι άνεργοι
- Οι οικογένειες καταστρέφονται
- Ο μέσος Έλληνας αντιμετωπίζεται σαν »άχρηστος-ρύπος» από τους πολιτικούς και τους ανθρώπους εκτός Ελλάδος, λόγω της προπαγάνδας των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
- Η λογοκρισία ξεκίνησε, τα blogs κλείνουν, οι ακτιβιστές του Facebook στοχοποιούνται, η ελευθερία του λόγου απειλείται (ο υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης απείλησε διά τηλεοράσεως ότι το πολιτικό άσυλο οι ιστοσελίδες του δικτύου Indymedia θα πρέπει να αισθάνονται ότι απειλούνται τώρα που ανέλαβε αυτός http://www.dailymotion.com/video/xkqcyi_yyyyyy-yyyyyyyyyy-yyy-indymedia_news )
- Δημοσιογράφοι σκοτώνονται.http://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Sokratis_Giolias και πολλά πολλά άλλα.
Αυτή είναι η ζωή στην Ελλάδα σήμερα. Προσπαθούν να φιμώσουν όσους αγωνίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους. Χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, ώστε να επαυξηθεί η ευαισθητοποίηση για την Ελλάδα παγκοσμίως.
Για τα ελληνικά Links απλά χρησιμοποιήστε το Google Translate.
We are Anonymous
We are Legion
We do not Forget
We do not Forgive
Expect us.
Εις το όνομα του # OpGreece»
Περισσότερες πληροφορίες:

13 σχόλια:

  1. Πρέπει να δράσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ας μαζευτούμς όλοι κατά ομάδες σε ειρηνικές συγκεντρώσεις έξω από τα σπίτια Βουλευτών που πρόκειται να ψηφίσουν το μνημόνιο του αίσχους να τους ζητήσουμε να μην το κάνουν. Άραγε θα βρούν το κουράγιο να βγουν από το σπίτι τους για να πάνε στην Βουλή να ψηφίσουν ? Η αστυνομικοί τι διαταγές θα πάρουν....γεμίστε τις γειτονιές με δακρυγόνα...Δεν βλέπουμε τι συμβαίνει στην Ρουμανία ? Και εκείνοι στο ΔΝΤ είναι επί χρόνια και τώρα είναι χειρότερα από ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ αριστεριστικη η τοποθετηση. Οχι οτι δεν λεει την αληθεια αλλα γιατι πρεπει να την λεει με την μαμημενη αριστεριστικη ορολογια; εχθρος ειναι οι εταιρειες. οι αλλοι ειναι απλα πιονακια. free megaupload. το hacking ειναι αποψη. αν ολα ηταν σε λογικες και προσιτες τιμες για ολους τιποτα δεν θα γινοταν. οταν σε βομβαρδιζουν ολη μερα με τα νεα, αριστα προιοντα που "χρειαζεσαι" (λογισμικο, παιχνιδια, ταινιες, τραγουδια) και δεν εχεις χρηματα να τα αγορασεις τι θα κανεις; ή μενεις στον κομπιουτεριστικο μεσαιωνα (κατι σαν Commodore 64 και Amstrad 6128, win 3.1 ή DOS (καλο ηταν)) ή προχωρας και απλωνεις το χερι σου. Ναι σε ολα για προσωπικη χρηση. που ειναι ο ελεγχος των εταιρειων; να δουνε τι βγαζουν. μολις μοιωθηκαν τα κερδη τους αρχισαν να φωναζουν. ερχονται και εκλογες στην Αμερικη ξερετε τι εχει να γινει. Μαυρο στο μαυρο(Ομπαμα) να δει τι σημεινει ελευθερια. μερικα χρονια πριν (οταν οι μαυροι ηταν σκλαβοι (μεγαλη πληγη της ανθρωποτητας) καποιοι γιναν οι τοτε Hackers και τωρα ειναι προεδρος των ΗΠΑ. να σκεφτει λιγο και να ηρεμισει.
    Οσο για εμας και την Ελλαδα, οσο ανεχομαστε αυτους τους πολιτικους και αυτη την ΜΑΜΗΜΕΝΗ γενια του Πολυτεχειου, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗ (οχι με τον αριστεριστικο ορισμο της, αυτοι ειναι χειροτεροι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι πραγματικά που υπάρχει και ΛΕΓΕΤΑΙ, ΕΙΠΩΝΕΤΑΙ επιτέλους και αυτή η άποψη, που τόσο έχει "καταπατηθεί", πιεστεί, βιαστεί απο αυτή την αρρωστημένη χρόνια και καθαρά ελληνική πεποίθηση των βαμμένων αριστερών, που δεν αφήνει τον άνθρωπο να εκφράσει τα πιστεύω του.
      Και πολύ σωστά, οι πολιτικοί αυτοί πάνε μαζί με την επαναστατημένη γενιά του πολυτεχνείου, είναι πακέτο.
      Επιτέλους, είναι καιρός πια να ενωθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ανεξάρτητα απο ηλιθιότητες-που δεν είναι καθόλου ηλίθιες ως κινήσεις, αλλα υποκινούμενες-"αριστερές" η "δεξιές" και να δείξουμε σε όλο το άρρωστο αυτό σύστημα οτι είμαστε ΕΝΑ, και είμαστε εδώ για να αλλάξουμε επιτέλους αυτή την άδικη πραγματικότητα την οποία ζούμε.

      Διαγραφή
  3. Αισθάνομαι καλύτερα που υπάρχουν οι Anonymous. Μάλλον αισθάνομαι χάλια που δεν μπορώ άμεσα να τους βοηθήσω. Oσο για την αριστερίστικη ιδεολογία νομίζω πως πρέπει να το αφήσουμε στην άκρη. δεν έχουν καμιά σχέση με την αριστερά που ξέρουμε. Είναι φρέσκες ιδέες και γιατί όχι ? Στο κάτω κάτω είναι αυτό που αισθάνεται ο κάθε αγανακτισμένος υγειά σκεπτόμενος Έλληνας Η διαφθορά στην πολιτική και στην δικαιοσύνη φαίνεται να είναι τεράστια. Φυσικά έχει μεταδοθεί η διαφθορά και η σήψη και στο απλό πολίτη. Όμως υπάρχουν και καπιοι που δεν φταίνε σε τίποτα και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Όπως μια γυναίκα που παίρνει σύνταξη 500 ευρώ και της έκοψαν 100 ευρώ, την αναγκάζουν να πληρώνει τα φάρμακά της, δεν την δέχονται πια ούτε σε κλινικές άλλα ούτε και σε νοσοκομεία δημόσια διότι στο ταμείο της τα ιδρύματα αυτά διέκοψαν τις συμβάσεις. Ποιος θα προστατέψει αυτούς τους ανήμπορους? Μήπως πρέπει να τους ρίξουμε στον καιάδα? όπως έκανε ο Χίτλερ ? Ας συνέλθουμε. Προκειται για την μάνα μας και τον πατέρα μας που δούλεψαν σκληρά μια ζωή για να έχουν καλά γεράματα. Όμως και η σειρά μας θα έρθει..Για αυτό επικροτώ και επαυξάνω για την συμπεριφορά των Anonymous. Βλέπω γελοίους στα κανάλια και μετά καταλαβαίνω ότι είναι αυτοί που τους ψήφιζα χρόνια. ΕΛΕΟΣ! ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ τώρα! Εννοώ πραγματικά χρήματα. Όχι φυλακή γιατί θα σας πληρώνουμε από χρήματα που δεν έχουμε. Να κυκλοφορείτε χωρίς περιουσία. να σας φέρουμε στην κατάσταση που μας έχετε φέρει. Ανόητοι τεμπέληδες. Κάτι γίνεται τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωραια ολα αφτα, τι μπορουμε να κανουμε ομως? πως μπορεις να τα βαλεις με τετεια (κεφαλια) οταν δεν ξερεις καν τη μπινιες κανουνε και οταν τα μαθενεις εχουν περαση χρονια κ στην tv τα λενε λες και ηταν περσινα ξινα σταφυλια? οταν εχουν τροποποιηση ετσι το συνταγμα οστε να μπορουν ιτε να την σκαπουλαρουν ιτε να τα βρισκουν μεταξη τους ιτε ακομα το ποιο χυδαιο μετα απο λιγα χρονακια τα παραπτοματα να διαγραφονται? εδω μιλαμε για μεγαλη σπιρα μιλαμε για σημορια.εστανομε μεγαλη μελανχολια γιατι τοσα χρονια η γονις μ δεν χροστουσαν σε κανεναν κ τωρα ξαφνικα χροσταμε σε ατοπα που δεν τους ξερουν καν..(προσφατα τους γνορισαν μεσω τον Μ.Μ.Ε.. και μεσα σε ολα αφτα ερχετε μια ομαδα η anonymus που θελω να πειστευω οτι οντος αφτα που λενε ειναι ο σκοπως τους.ισος ειμαι καχυποπτος ομως με ολα αφτα που βλεπω πως να μην ειμαι.. και τελος αφτη η ομαδα αμα μπορει στα αληθεια να βοηθησει την ελλαδα λοιπων τι περιμενουν??(και εγω θελω να βοηθησω την ελλαδα και ας μην ειμαι απο εδω ,εδω ομως μεγαλοσα και εστανομε γιαφτο το μερος οπως και για τον τοπο μου.. απλα θελω καποιος να μου πει τι ακρυβος πρεπει να γινη και ποια ειναι τα βηματα)ευχαριστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Anonymous??? Μηπως είναι άλλη μία φούσκα!!!
    Έχουμε μπουχτήσει άπο όλους αυτούς που θέλουν το καλό μας και όλα πιο βαθιά μας ρίχνουν, δεν εμπιστέυομαι κανέναν. Αισθάνομαι πολλά κοράκια να έχουν μαζευτεί γύρω από την χώρα μας και με ποιόν από όλους να τα βάλεις. Μήπως μονο έμεις σίγουρα θέλουμε το καλό μας?? Εμείς για να τιμήσουμε τον πολιτισμό μας και την Ελληνική παιδεία μας καλό είναι να γίνουμε οι ΕPONYMOUS διότι οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κρύβουν ποτέ το πρόσωπό τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν είναι ή δεν είναι πραγματικοί, δεν είναι ο λόγος που θα έπρεπε να μας προκαλεί σκέψεις.. Γιατί θέλουν να βοηθήσουν την Ελλάδα; Από την στιγμή που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν προσπαθούμε για εμάς.. Έχουν να κερδίσουν κάτι από αυτό; Ή μήπως όχι.. Θα ήταν πολύ καλό να είχαμε την υποστήριξη κάποιου αλλά για πόσο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλληνα ξύπνα, πρίν να είναι πολύ αργά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. RE PEDES MIAS PU EISTE KAI HACKERS ESIS BORITE NA VRITE ARITHMOUS STO KINO??? NA PIASOUME TP GT DEN TIN PALEVO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. We are Anonymous
    We are Legion
    We do not Forget
    We do not Forgive
    Expect us. 25 March will be done with cooperation between Greek and anonymous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 25 μαρτιου θα γινει κατι με συνεργασια ελληνες και ανωνυμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρέπει να συμμορφωθούμε, γιατί θα μας φάνε με τους φόρους και τα χαράτσια αργά η γρήγορα. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΑΔΑ! Μην πληρώνετε τα χαράτσια! Μην τους φοβάστε! Το εκμαιταλεύονται! Anonymous πάντα μαζί σας! Προχωράμε μπροστά μαζί σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καντε κατι τωρα τωρα πριν ειναι αργα για πολλους τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)