Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Μοιράζεται γη σε αγρότες!


Eντυπωσιακό είναι το πόσοι νέοι αγρότες υποβάλλουν αιτήσεις


aegeantimes.gr



Παραδίδονται την ερχόμενη Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου, οι πρώτες συμβάσεις εκμίσθωσης γης έναντι συμβολικού τιμήματος σε αγρότες στην Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης.

Ειδικότερα, οι έντεκα πρώτοι αγρότες μισθώνουν συνολικά 29 αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 180 στρεμμάτων.

Όπως είπε, νωρίτερα, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης, έως σήμερα έχουν υποβληθεί συνολικά 4.600 αιτήσεις, οι οποίες αφορούν σε 1.100 αγροτεμάχια, ενώ «εντυπωσιακό είναι το πόσοι νέοι αγρότες υποβάλλουν αιτήσεις».

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες σε 21 Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Οι έλεγχοι αφορούν σε περίπου 21.000 αγροτεμάχια, έκτασης περίπου 400.000 στρεμμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)