Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Τι πρέπει να ξέρεις για τις «Εγγραφές» του Facebook


Σάλο έχει προκαλέσει η νέα λειτουργία του Facebook, η οποία θα επιτρέψει στους χρήστες να βλέπουν τα updates των άλλων χωρίς να είναι φίλοι τους! 

Οι αντιδράσεις πολλές, καθώς τίθεται ένα μεγάλο θέμα ασφαλείας.


Αν και οι υπεύθυνοι του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου για να προλάβουν την διόγκωση των «αγανακτισμένων χρηστών του Facebook» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία δίνουν σαφείς και λεπτομερείς οδηγίες χρήσης της νέας υπηρεσίας, πολλοί είναι εκείνοι που φοβούνται μήπως κάποιος έχει έμμεση πρόσβαση στον λογαριασμό του χωρίς να το θέλει ο κάτοχος.
Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η νέα λειτουργία με την ονομασία Subscribe είναι προαιρετική και ανά πάσα στιγμή ο χρήστης μπορεί να την θέσει εκτός λειτουργίας όποια στιγμή θέλει.

Πηγή: mediagate.gr



Read more: http://peri-planomenos.blogspot.com/2011/09/facebook.html#ixzz1YJE7QbEG

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)