Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΜΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΦΟΡΟΚΑΡΤΑΣ ΚΑΙ "ΚΑΡΤΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"

Εικόνα

ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Η αποδοχή σε ότι μας προσφέρουν με δόλωμα λίγο τυράκι (οικονομικές ελαφρύνσεις), μας καθιστούν συνένοχους, για την εξαθλίωση τόσο την ψυχική, όσο και για την εξάλειψη της ελευθερίας μας. Η ευθύνη όλων όσων παραλάβουν τις κάρτες: "φοροκάρτα" και την "κάρτα του πολίτη" είναι τεράστια, γιατί καταδικάζουν ένα ολόκληρο λαό στην αφάνεια. 
Αντιδράστε πριν είναι αργά, μη δεχθείτε τίποτα που θα σας το παρουσιάσουν σαν σωτήριο και θα σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα σας. Η οικονομική ανεξαρτησία μας κάνει ελεύθερους ανθρώπους, η κατάργηση των μετρητών μας καθιστά δέσμιους του συστήματος και ανήμπορους να αντιδράσουμε. 
Έχουμε πόλεμο και ο εχθρός μας χτυπά από παντού, μα πάνω από όλα στην "κοιλιά" στο φαγητό δηλαδή στην βασική διαβίωση μας, ας μην τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν τα σχέδια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)