Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

1.700.000 € πληρώνουμε τον Βενιζέλο για να μας λέει : "Χρειάζονται και άλλα μέτρα"


Προβλήθηκε σήμερα από τα κανάλια ως «είδηση», η πολυδάπανη συγκρότηση πολιτικού γραφείου του λογοδιαρροϊκού Βενιζέλου, με την ιδιότητά του ως αντιπροέδρου της κυβερνήσεως. Ο βουβουζέλος διαθέτει ήδη πολιτικό γραφείο ως υπουργός οικονομικών. Την Τετάρτη 17 Αυγούστου, είχαμε «αποκαλύψει» το σχετικό θέμα ΕΔΩ

Αναγκαζόμαστε σήμερα να αναδημοσιεύσουμε την σχετική είδηση, επειδή πληροφορηθήκαμε ότι η κατάπτυστη Βενιζελοπαπανδρεϊκή συμμορία, προτίθεται να καταργήσει τα πολυτεκνικά επιδόματα, σε όσες οικογένειες έχουν ετήσιο εισόδημα άνω των 50.000 ευρώ. Ενδεχομένως για τους τριτέκνους και οικογένειες εύπορες, κάτω από τις σημερινές συνθήκες, να μπορεί να δικαιολογηθεί μια τέτοια απόφαση. Αλλά για την οκταμελή οικογένεια του φίλου μου του Φώτη, η απόφαση είναι εξοντωτική.


Προσέξτε τώρα τι συμβαίνει. Το ποσό που θα εξοικονομηθεί ετησίως, από την οριζόντια αυτή κατάργηση του επιδόματος, θα είναι 20.000.000 ευρώ.
Μόνον τα πολιτικά γραφεία του λογοδιαρροϊκού Βενιζέλου και του μαζιταφαγαμε Παγκάλου κοστίζουν ετησίως, 3.000.000 ευρώ.
Είπατε κάτι;; Σκύψτε το κεφάλι από ντροπή και σκεφθείτε. Τίποτα άλλο.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)