Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Καμμένος: Πειθήνιο όργανο της τρόικας ο Σαμαράς

Καμμένος: Πειθήνιο όργανο της τρόικας ο Σαμαράς Βολές εναντίον του πρωθυπουργού αλλά και της τρόικας εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος. 
 
Κληθείς να σχολιάσει την συνέντευξη του Πόοουλ Τόμσεν στην Καθημερινή της Κυριακής, ο κ. Καμμένος τόνισε πως «εγώ δεν σχολιάζω του κατακτητές».


Πρόσθεσε όμως ότι ο πρωθυπουργός με τις δηλώσεις του έδειξε ότι είναι ένα πειθήνιο όργανο της τρόικας.
«Οι δήθεν αντιστάσεις, οι παλικαρισμοί και οι ηρωισμοί για την προστασία της πρώτης κατοικίας δεν υπάρχουν πλέον, τελείωσαν. Το ίδιο ισχύει και για τη συνέχιση της βαριάς φορολογικής πολιτικής στα ακίνητα, όπου, εδώ πέρα, όπως και αν τα πουν, οριζόντια, κάθετα, διαγώνια μέτρα, το θέμα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει αυτούς τους φόρους και ότι θα κατασχεθούν τα σπίτια του. Εδώ λοιπόν, με τη βαριά φορολογία, καταργείται η ιδιοκτησία του Έλληνα και αυτό έχει μεγάλη σημασία. Το δεύτερο, πέρα από τους πλειστηριασμούς, είναι το θέμα της συνέχισης αυτής της πολιτικής, χωρίς καμιά ελπίδα να διαγραφεί αυτό το επονείδιστο και επαχθές χρέος» τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο «ακόμα και η παραμικρή ελπίδα που άφηναν να υπάρχει από την ΕΕ για αλλαγή πολιτικής, όχι μόνο δεν υπάρχει, αλλά ουσιαστικά η πολιτική των κατασχέσεων, από ότι φαίνεται, υπεγράφη, τελείωσε. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα και όλα αυτά που ακούγονταν περί γερμανικών εκλογών, ότι μετά θα έρθουν διαγραφές χρέους κλπ, δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Το μνημόνιο έρχεται πιο σκληρό, βλέπουμε να απαιτεί η τρόικα να κλείσουν οι αμυντικές βιομηχανίες και αυτό έχει μεγάλη σημασία για την Εθνική μας Άμυνα και για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ σημείωσε σκωπτικά ότι το φως στο τούνελ που δήλωσε ότι βλέπει η Άνγκελα Μέρκελ «μάλλον είναι το αυτοκίνητο που έρχεται από την απέναντι πλευρά». «Τι είπε η κ. Μέρκελ όταν βρέθηκε με τον κ. Σαμαρά, αλλά και στη συνέντευξη; Είπε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα θα πάει στο να αποπληρωθούν οι τόκοι. Όλα στους τόκους» σημείωσε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)