Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020

Η Τουρκία προκαλεί εθνοκάθαρση στους Χριστιανικούς πληθυσμούς της Μέσης Ανατολής-Σιγή στον ΟΗΕ για τις σφαγές αμάχων Χριστιανών

Η Τουρκία προκαλεί εθνοκάθαρση στους Χριστιανικούς πληθυσμούς της Μέσης Ανατολής-Σιγή στον ΟΗΕ για τις σφαγές αμάχων Χριστιανών
Μετάφραση Χωριανόπουλου Άγγελου
Oι Χριστιανοί έρχονται αντιμέτωποι με εθνοκάθαρση, καθώς η Τουρκία εισβάλει στην Συρία για να βοηθήσει το Ισλαμικό Κράτος και την Αλ Κάιντα να ανακτήσουν την εξουσία τους.
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κήρυξε στρατιωτική εισβολή στην Συρία εναντίον των Κουρδικών δυνάμεων, με σκοπό την εθνική κάθαρση του πληθυσμού και την αντικατάστασή του με Σουνιτικό-Μουσουλμανικό πληθυσμό.
Η Τουρκία βοηθά το Ισλαμικό Κράτος να κερδίσει έδαφος εκτοπίζοντας τις Κουρδικές Ειδικές Δυνάμεις μέσω στρατιωτικής εισβολής. 

Η ισλαμική δίωξη των χριστιανών σε όλη την Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική έχει πάρει τις διαστάσεις γενοκτονίας.
Γιατί δεν νοιάζεται ο κόσμος για τον θάνατο των Χριστιανών;
Γιατί όταν οι χριστιανοί δολοφονούνται και διώκονται μαζικά κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται, ούτε καν οι άλλοι χριστιανοί;
Που είναι όλες οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ και την Δύσης; Παρακαλώ προσευχηθείτε για τις χριστιανικές μειονότητες στον μουσουλμανικό κόσμο.
Το ισλαμικό κράτος της Τουρκίας, η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν και όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν την ίδια επικίνδυνη ιδεολογία έναντι του Χριστιανισμού.
Ο Ερντογάν -κατακτητής της Βόρειας Κύπρου, ο στρατός της οποίας σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, εντός και εκτός Τουρκίας- θα πρέπει να διωχθεί από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.
Τα τελευταία χρόνια, πολλές δυτικές χώρες και οργανώσεις πληροφοριών έχουν κατηγορήσει το καθεστώς της Τουρκίας για υποστήριξη τρομοκρατικών ομάδων στην Μέση Ανατολή, σε μία προσπάθεια να αποτραπεί η εντατικοποίηση ”φιλοδυτικών” δημοκρατικών ομάδων, όπως οι Κούρδοι. 
πηγή: www.thetruthvoice.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)