Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ηλεκτρονικό έγκλημα, η σκληρή αλήθεια του διαδικτύου.

Τα είπε «όλα» τα Μεσάνυχτα στην Μελέτη ο Μανώλης Σφακιανάκης!

Αποτέλεσμα εικόνας για Μανώλης Σφακιανάκης

Σε μία εκπομπή που «τσακίζει» από τηλεθέαση της Ελεονώρας Μελέτη καλεσμένος ήταν και ο «μετρ» του Ηλεκτρονικού εγκλήματος και σήμερα πρόεδρος του CSI Institute Μανώλης Σφακιανάκης.

Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της κ Μελέτη με ευγένεια και ήθος που αφοπλίζει ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για τις… δύσκολες υποθέσεις που έφερε σε πέρας όπως αυτή του κοριτσιού που βρέθηκε στη Αμερική στα χέρια αδίστακτων εγκληματιών.
Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ΕΛΑΣ και τους συναδέλφους του με σεβασμό για το έργο που άφησε και συνεχίζει σήμερα στο CSI Institute που ίδρυσε ο ίδιος όταν κάποιοι ήθελαν την αποστράτευσή του.
Σήμερα γράφει βιβλίο όπως είπε με το έργο του ενώ δεν παύει να αγωνίζεται παγκόσμια κατά του ηλεκτρονικού εγκλήματος με πολλές διεθνείς βραβεύσεις και πιστοποιήσεις.
Τηλεοπτικός και με πολύ περιεχόμενο ο κ Σφακιανάκης έσπασε τα μηχανάκια μετρήσεων της AGB.
Παράδειγμα προς μίμηση
ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΗ Η ΕΚΠΟΜΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)