Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ??


Διαβάζουμε στο  LEFT : Κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ σε μαζική συμμετοχή στη γενική απεργία της 12ης Νοέμβρη.
Και η ανακοίνωση συνεχίζει την ανάδειξη της φρενοβλάβειας των απατεώνων του ΣΥΡΙΖΑ :»Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, τους/ις άνεργους/ες, τους/ις συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 12 Νοέμβρη. ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ…………….
ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ
ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους/ις εργαζόμενους/ες, τους/ις άνεργους/ες, τους/ις συνταξιούχους, τους νέους και τις νέες να
συμμετέχουν μαζικά στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξαν τα συνδικάτα την Πέμπτη 12 Νοέμβρη.
Δεν φτάνει όμως μόνον αυτό για να καταδείξει την αλητεία και τον εμπαιγμό της αριστερής κυβέρνησης προς στον αγωνιούντα και αναξιοπαθούντα Ελληνικό λαό .
ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι γράφει η φασιστοκομμουνιστική «ΕΠΟΧΗ» του νεοναζί-σιωνιστή Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ.
12235098_10201036478430460_3433891467550337245_n
κλικ για μεγεθυνση και αναγνωση
«Θέλ΄ η πουτάνα ΤσιπροΚαμμένη να κρυφτεί, κι’ η…. απεργία (της) της Πέμπτης δεν την αφήνει!!!!!!!!!
Αν οι εγκάθετοι στις δευτεροβάθμιες και κυρίως στις τριτοβάθμιες συνδικαλιστικές οργανώσεις είχαν ελάχιστη τσίπα, εδώ και 5 χρόνια (μη πω 6 ή 7) θα είχαν κηρύξει απεργία διαρκείας, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, μέχρι να ανατραπούν ληστρικές πολιτικές και οι κομπιναδόροι πολιτικοί που τις εκφράζουν και τις εφαρμόζουν υπέρ τραπεζιτών ληστών, εργολάβων, καναλαρχών, πολυεθνικών και αεριτζήδων.
=== ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο οι εγκάθετοι πουλημένοι εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ…..
=== ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο οι συνδικαλιστές εργατοπατέρες του ανύπαρκτου ΠΑΜΕ του ανύπαρκτου ΚΚΕ, που απλά περιμένει ραχάτι, μη κουνηθούν οι εγκάθετοι για να καμωθεί ότι κινείται κι΄ αυτό…..
=== ΕΙΝΑΙ και οι φυλλάδες, έντυπες και ηλεκτρονικές του σάπιου χουντοναζιστικού συστήματος, που βγαίνουν έγκαιρα, ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΡΝΗ 24ΩΡΗ, στην οποία μας καλούν ξεδιάντροπα να συμμετάσχουμε, ΔΗΘΕΝ για να ενισχύσουμε τη διαπραγματευτική θέση μιας πουλημένης χούντας.
Αν είναι να βγω, θα βγω για να κάνω τόπι στο ξύλο τους πουλημένους εργατοπατέρες και τα χουντικά φασιστικά κόμματα που εκφράζουν!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)