Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Τυχαίο... δεν νομίζω.

Κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως ζούμε σ έναν όμορφο κόσμο αγγελικά πλασμένο. Κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν πως ότι συμβαίνει στον κόσμο είναι απόρροια τυχαίων γεγονότων. Χρόνια τώρα λέμε ότι το σύστημα-Νέα Τάξη Πραγμάτων (πείτε το όπως θέλετε δεν αλλάζει κάτι)δημιουργεί ένα πρόβλημα και εν συνεχεία προτείνει και μια λύση η οποία υπό άλλες συνθήκες δεν θα γινόταν αποδεκτή από τη μάζα.

Για να σας δώσω ερέθισμα σε συνέχεια των παραπάνω, η κυβέρνηση με αφορμή τη βία στα γήπεδα σχεδιάζει να φέρει την Κάρτα του φιλάθλού από 1/1/2016 (εννοείται ότι τόσα χρόνια πρακτικά δεν έχει γίνει τίποτα ουσιαστικό για την αντιμετώπιση της βίας). 

Οι σύνδεσμοι οργανωμένων αντέδρασαν, μάλιστα έχουν προσφύγει και δικαστικώς. Και έρχομαι τώρα εγώ ο λάτρης της συνωμοσίας και ερωτώ μήπως τα  επεισόδια στήθηκαν ώστε να επιβληθεί ως αναγκαία η κάρτα φιλάθλου στην συνείδηση των μαζών και να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις . 

Δείτε το παρακάτω βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας.


(Εστάλη από αναγνώστη)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)