Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Συγκλονιστική αποκάλυψη: Γερμανός πούλησε τα καλάσνικοφ στους μακελάρηδες του Παρισιού


Συγκλονιστική αποκάλυψη: Γερμανός πούλησε τα καλάσνικοφ στους μακελάρηδες του ΠαρισιούΜία συγκλονιστική αποκάλυψη έφεραν στο φως γερμανικά μέσα ενημέρωσης αναφορικά με την αιματηρή επίθεση της 13ης Νοεμβρίου και αφορά στην προμήθεια τον όπλων που έβαψαν με αίμα το Παρίσι.
Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα ενημέρωσης, ο 34χρονος Sascha W. από την πόλη Magstadt της Βάδης-Βυρτεμβέργης κρατείται στις γερμανικές φυλακές από τη Δευτέρα αφού φέρεται να είναι αυτός που πούλησε στους τρομοκράτες τέσσερα όπλα τα όποια χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις.
Έπειτα από έρευνες, οι Αρχές ανακάλυψαν πως ο 34χρονος διατηρεί την
παράνομη διαδικτυακή πλατφόρμα, «DW Guns», μέσω της οποία κάνει εμπορία όπλων.
Ακόμη πληροφορίες που προέρχονται από το τηλέφωνό του και τέσσερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκαλύπτουν πως ο 34χρονος είχε επαφές με έναν Άραβα από το Παρίσι στον οποίο και φέρεται να πούλησε τα τέσσερα Καλάσνικοφ -δύο τουφέκια ΑΚ-47 κατασκευασμένα στην Κίνα και δύο Zastava M70 γιουγκοσλαβικής παραγωγής- στις 7 Νοεμβρίου. Λίγες ημέρες δηλαδή πριν την αιματηρή επίθεση στη Γαλλία.
Το επίπεδο ασφαλείας παραμένει μέχρι σήμερα υψηλό στη Γερμανία. Την Πέμπτη, η γερμανική αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα, ύποπτα για «μια σοβαρή πράξη βίας που θέτει σε κίνδυνο την κατάσταση».

tilegrafima.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)