Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ «ΣΩΤΗΡΙΑΣ»

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
μεγεθοςχρεους
Δείτε πως η… «ευεργετική» πολιτική της κ Μέρκελ «ωφέλησε» την Ελλάδα. 

Το Οκτώβριο του 2009 το ελληνικό χρέος ήταν μια μικρή γραμμή ανάμεσα στα δάχτυλα της κυρίας αυτής. Από τότε με την εφαρμογή του «ευεργετικού» της προγράμματος τον Απρίλιο 2010 αυξήθηκε σχεδόν στο διπλάσιο. 
Τον Ιούλιο του ίδιου έτους άρχισε, προς μεγάλη ικανοποίηση της κυρίας αυτής που «έσωσε» την Ελλάδα, να παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις. Τον Μάρτιο του 2011 είναι πια πολύ μεγάλο και δύσκολα να αποπληρωθεί. Τον Ιούνιο του 2011 το ελληνικό χρέος είχε πάρει πλέον
απίθανες διαστάσεις και φτάνουμε στον Σεπτέμβριο του 2011 με ένα ελληνικό χρέος με πραγματικά απίστευτες διαστάσεις ενώ ο μεγάλος «σωτήρας» της χώρας μας το παρουσιάζει με έκδηλη την μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση που μας «έσωσε» με την «ευεργετική» της πολιτική. Νάνε καλά αυτή, οι εγχώριοι «υπηρέτες» της και οι «φίλοι» και «σύμμαχοι» μας Γερμανοί που μας χαρακτηρίζουν με φανερή περιφρόνηση τεμπέληδες και αχαΐρευτους.

Καλή Ανάσταση αδελφοί!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)