Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

Κοινωνική οργή στο ΙΚΑ Παγκρατίου, μήπως πρέπει να τα σπάμε για να εξυπηρετηθούμε;

Γης μαδιαμ το ΙΚΑ Παγκρατίου! Ασφαλισμένος τα έσπασε κι έγινε καπνός (ΦΩΤΟ)

Γυαλιά καρφιά τα έκανε ένας ασφαλισμένος στο ΙΚΑ Παγκρατίου όταν συνειδητοποίησε πως δεν επρόκειτο να εξυπηρετηθεί! Σπασμένες πόρτες, ερμάρια και γλάστρες άφησε πίσω του!

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Πέμπτης, στο υποκατάστημα του ΙΚΑ Παγκρατίου, που βρίσκεται επί της οδού Κόνωνος 54.
Ο ασφαλισμένος είχε στηθεί από νωρίς στην ουρά, όπως γίνεται συνήθως στο συγκεκριμένο υποκατάστημα όπου επικρατεί το αδιαχώρητο και είχε πάρει αριθμό προτεραιότητας μεγαλύτερο του 200.

Η ώρα είχε περάσει τις 13:30 το μεσημέρι κι εκείνη την στιγμή εξυπηρετούνταν

το νούμερο 52, δεδομένης της έλλειψης προσωπικού.
Αρχικά ρώτησε με ήρεμο τρόπο αν μέχρι τις 14:00 που έκλεινε η συναλλαγή, υπήρχε περίπτωση να εξυπηρετηθεί, με την υπάλληλο να του απαντά πως δεδομένης της κατάστασης, το πιθανότερο ήταν να μην εξυπηρετηθεί.

Τότε ζήτησε να δει τον διευθυντή του υποκαταστήματος, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε και ο ασφαλισμένος κατέβηκε στον κάτω όροφο όπου στεγάζεται διαφορετικό τμήμα του ΙΚΑ, του οποίου ο προϊστάμενος αντικαθιστούσε τον διευθυντή.
Στο δεύτερο αυτό τμήμα δεν έλαβε κάποια διαφορετική απάντηση που να τον ικανοποιούσε και τότε... ήρθε η έκρηξη!




Ο ασφαλισμένος, εκτός εαυτού, άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στους υπαλλήλους και να χτυπάει την πόρτα στον τοίχο.
«Δηλαδή πρέπει να τα σπάσουμε όλα για να εξυπηρετηθούμε;» φώναζε σύμφωνα με μαρτυρίες, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως από τα χτυπήματα της πόρτας άνοιξε τρύπα στον τοίχο!

«Το’ δατε αυτό; Πάρτε κι αυτό» συνέχιζε να ουρλιάζει πετώντας στην συνέχεια μία καρέκλα, σπρώχνοντας την γλάστρα η οποία έπεσε κάτω και έσπασε, ενώ στο τέλος αναποδογύρισε κι ένα έπιπλο γεμάτο αρχεία του ΙΚΑ.



Τέλος, όταν κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν «καλέστε την ασφάλεια», ο ασφαλισμένος εξαφανίστηκε.



Εδώ να σημειώσουμε πως στο συγκεκριμένο υποκατάστημα, η έλλειψη προσωπικού καθιστά αδύνατη την σωστή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, οι οποίοι καθημερινά σχηματίζουν ουρές από τα χαράματα με την... ελπίδα νε κάνουν την δουλειά τους, ενώ δεν είναι και η πρώτη φορά που δημιουργείται ένταση που ξεφεύγει από τα όρια.


Χρήστος Μαυραγάνης 

newsit.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)