Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Βουλιάζουν» από τους λαθρομετανάστες τα Δωδεκάνησα

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι αφίξεις λαθρομεταναστών στα Δωδεκάνησα. Μόνο τις τελευταίες ώρες 124 σε Σύμη, Κω και Λέρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει:

Στις 16-4-2015 το πρωί  συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύμης -56-  υπήκοοι Συρίας (51 άνδρες και 5 γυναίκες που συνόδευαν 11 παιδιά) για

  παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.  Διενεργείται προανάκριση.

Στις 16-4-2015 το απόγευμα  συνελήφθησαν στην πόλη της Κω από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω  -47- υπήκοοι Συρίας (45 άνδρες και 2 γυναίκες που συνόδευαν 8 παιδιά)  για παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά  παράλια. Ενεργείται προανάκριση.

Στις 17-4-2015 πρώτες πρωινές ώρες  συνελήφθησαν στη Λέρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου  -21- υπήκοοι Συρίας (17 άνδρες και 4 γυναίκα που συνόδευαν 7 παιδιά) για  παράνομη είσοδο στη χώρα, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)