Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Η BILD αναδεικνύει ότι χορήγησαν στην Ελλάδα λογιστικό χρήμα που αυτό κατάληξε πίσω στους δανειστές.



Αποτέλεσμα εικόνας για χρήματαΤο δημοσίευμα που ακολουθεί ουσιαστικά αναδεικνύει την μεγάλη απάτη του λογιστικού χρήματος που χρέωσαν την χώρα μας για να αντιμετωπίσει δήθεν τα προβλήματα ρευστότητας των τραπεζών. 

Έτσι η Γερμανική εφημερίδα για να δείξει το  μέγεθος του δανεισμού της χώρας μας που έχει επιβαρύνει το ταμείο των δανειστών παρομοιάζει ότι θα μπορούσαν να έχουν στείλει 88 φορτηγά των 40 τόνων με χαρτονομίσματα των 100 Ευρώ για ένα σύνολο δανείου 215,7 δις. Ευρώ.
Φυσικά σε αυτή την αναπαράσταση έχει σχεδόν διπλασιάσει το πλήθος των φορτηγών, αφού 1 δις Ευρώ σε χαρτονομίσματα των 100 Ευρώ έχει βάρος περίπου 10 τόνους, οπότε για τα 215,7 δις θα αρκούσαν 54 φορτηγά των 40 τόνων και όχι 88 που λένε οι "φίλοι μας" οι Γερμανοί. 

Όμως η χώρα δεν έλαβε ποτέ μετρητά και το πρόβλημα ρευστότητας θέλουν να λένε ότι συνεχίζει να υπάρχει. Μια ρευστότητα και ένας δανεισμός που από ότι φαίνεται τον αντιμετωπίζουν με ψεύτικο λογιστικό χρήμα, δηλαδή χρεώνουν έναν λαό διαλύοντας την οικονομία του, την εθνική του ανεξαρτησία αλλά και το μέλλον του με χρήματα που δεν υπάρχουν όπως αυτά που δήθεν χορήγησαν οι τράπεζες με δάνεια στον Ελληνικό λαό.

Η απόλυτη απάτη που μαστίζει την υφήλιο για χρήματα που δεν δόθηκαν ποτέ σε κανέναν και απλά ήταν μια λογιστική διακίνηση χρέους…

 (σχετικά δημοσιεύματα με την δημιουργία χρήματος: http://eleftheroiellines.blogspot.com/search/label/Χρήματα)

Διαβάστε και την προγάνδα των Γερμανών κατακτήτων μας:





«Τι μας έχει κοστίσει η Ελλάδα μέχρι τώρα;» διερωτάται η γερμανική εφημερίδα "Bild" με αφορμή την συμπλήρωση των πέντε χρόνων από την προσφυγή της Ελλάδας στο μνημόνιο.
Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας που κάνει μία αποτίμηση του συνολικού κόστους από την υπαγωγή της χώρας μας στο μηχανισμό στήριξης, η Ελλάδα έχει επιβαρύνει το ταμείο των δανειστών της με το ποσό των 215,7 δισεκατομμυρίων ευρώ την τελευταία πενταετία, από το 2010 μέχρι σήμερα.
Η γερμανική εφημερίδα επιστρατεύει και τη γνωστή ειρωνική της διάθεση για να απεικονίσει την μεταφορά των χρημάτων από τους δανειστές μέχρι την χώρα μας μ΄ ένα γράφημα κατά το οποίο 88 φορτηγά, 40 τόνων το καθένα, θα μπορούσαν να μεταφέρουν τα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Μάλιστα η εφημερίδα "Bild" σπεύδει να διευκρινίσει ότι, εάν τα χαρτονομίσματα ήταν των 50 ευρώ, τα φορτηγά που θα επιστρατεύονταν θα ήταν τα διπλάσια.
 
Το σχετικό δημοσίευμα απεικονίζει επίσης τον πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, Γ. Παπανδρέου από το Καστελόριζο όταν ανακοίνωσε στον ελληνικό λαό ότι η χώρα μπαίνει στο Μνημόνιο. Η εφημερίδα Bild, υπενθυμίζοντας παλαιότερη δήλωση ειδικού σε θέματα οικονομίας από το κόμμα των "Ελεύθερων Δημοκρατών" FDP" σύμφωνα με την οποία «η Ελλάδα είναι βαρέλι χωρίς πάτο», υποστηρίζει ότι ο Γερμανός πολιτικός τελικά επιβεβαιώθηκε.
«Τα χρήματα τα οποία έχουν δαπανήσει μέχρι τώρα ο δανειστές μας για την Ελλάδα, από την υπαγωγή της στο μηχανισμό στήριξης έως σήμερα, είναι τόσα πολλά που θα μπορούσαν να μεταφερθούν με 88 φορτηγά, βάρους 40 τόνων το καθένα», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα και προσθέτει:
«Στις 23 Απριλίου του 2010, μία Παρασκευή, ο τέως πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γ. Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στο Καστελόριζο (ένα μικρό νησί με 550 κατοίκους) ανακοίνωσε στους Έλληνες ότι, δεν μπορούν πλέον να αποπληρώσουν το χρέος τους κι ότι χρειάζονται οικονομική στήριξη από την Ε.Ε. Τότε, όπως είχε πει ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έρθουν δύσκολοι καιροί, μία νέα Οδύσσεια», όπως γράφει η "Bild". Μάλιστα, ο ειδικός σε θέματα οικονομίας του γερμανικού κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), Φρανκ Σέφλερ, είχε προειδοποιήσει για την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Αθήνα δηλώνοντας στην γερμανική εφημερίδα. "Η Ελλάδα είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο". "Τελικά", όπως επισημαίνει η "Bild", "αποδείχθηκε ότι ότι η Ελλάδα είναι ένα βαρέλι χωρίς πάτο. Τα ευρωπαϊκά κράτη και το ΔΝΤ έχουν χορηγήσει στην Ελλάδα γιγαντιαία οικονομική βοήθεια. Μέχρι σήμερα, οι πιστωτές έχουν χορηγήσει στη χώρα της κρίσης πάνω από 215,7 δισεκατομμύρια ευρώ με πακέτα στήριξης", επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα και προσθέτει: "

«Εβδομήντα δισεκατομμύρια ευρώ απορρόφησε η Αθήνα από τις Βρυξέλλες κατά το πρώτο πακέτο στήριξης ,με τα κράτη μέλη της Ε.Ε να δίνουν στη Αθήνα 52,9 δισεκατομμύρια ευρώ και και το ΔΝΤ 20,1 δισεκατομμύρια ευρώ. Κατά το δεύτερο πακέτο στήριξης η Αθήνα έλαβε το ποσό των 130, 9 δισεκατομμυρίων ευρώ από τον Ευρωπαικό Μηχανισμό Χρηματοοικονομικής Σταθερότητας "EFSF". To ΔΝΤ συνέδραμε το ποσό των 11,8 δισεκατομμυρίων ευρώ».


ΠΗΓΕΣ:
tilegrafima.gr 
 και
athensvoice.gr



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)