Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Τα πολιτικά περιττώματα βγαίνουν από τον τάφο τους

 Σχόλιο: 

Το βαθύ ιστορικό του Πάγκαλου στην πολιτική σκηνή της χώρας, τα πολιτική του λάθη, την προδοσία στην σημαία και στα ιδανικά αλλά και στην πατρίδα θα μας επέτρεπαν να αναφερθούμε στο πρόσωπο του με υψηλή χυδαιότητα. Όμως δεν θα κατεβάσουμε το δικό μας επίπεδο για έναν πολιτικό που βγήκε από τον τάφο του για να σχολιάσει την Δούρου. Ακόμα και αλήθεια να είναι όσα αναφέρει, ας μας πει ο ίδιος τι έκανε για να διορθώσει όσα κατηγορεί.

Το δημόσιο πάσχει από διοίκηση όχι από εργαζόμενους και η διοίκηση είναι οι διευθυντές και οι πολιτικοί που ενώ απόκτησαν πελατειακές σχέσεις τώρα κατηγορούν αυτούς που συνεργάστηκαν.

«Ημιμαθής» η Δούρου – «Κοπρίτες» οι δημόσιοι υπάλληλοι
pagalos11
Κατά των δημοσίων υπαλλήλων καταφέρθηκε για ακόμα μία φορά ο Θεόδωρος Πάγκαλος χαρακτηρίζοντας τους «κοπρίτες» και «κοπανατζήδες», ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου την οποία χαρακτήρισε «ημιμαθή».
«Ανυπόληπτο και ημιμαθές πρόσωπο» η κ. Δούρου
Πιο αναλυτικά, λοιπόν, ο πρώην υπουργός μιλώντας στο  BHMAFM, με αφορμή την ανατροπή του σχεδιασμού για τα απορρίμματα από την περιφέρεια Αττικής, χαρακτήρισε «ανυπόληπτο και ημιμαθές πρόσωπο» την Ρένα Δούρου.

Μάλιστα, άφησε αιχμές για το λάθος που έκανε η ίδια με το όνομα του Γρηγόρη Λαμπράκη κατά την διάρκεια του 32ου  Κλασσικού Μαραθωνίου της Αθήνας. «Μα, η κυρία Δούρου δεν ξέρει το όνομα του Λαμπράκη! Χθες, στην τηλεόραση, και την είδα με τα μάτια μου, είπε ότι ο Μαραθώνιος της Αθήνας συνδέει τον αρχαίο μαραθωνοδρόμο με τον Γεώργιο Λαμπράκη. Με τον Γεώργιο Λαμπράκη…» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος. «Ξέρετε άλλον Λαμπράκη, πέραν του Γρηγορίου, να έτρεχε αυτόν τον Μαραθώνιο;» αναρωτήθηκε ο ίδιος. Μάλιστα, ο κ. Πάγκαλος συνέχισε λέγοντας «αυτό το ανυπόληπτο και ημιμαθές πρόσωπο καταργεί όλο το σχεδιασμό και προγραμματισμό… Δικοί μου είναι οι χαρακτηρισμοί, τους διεκδικώ και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό! Για το πρόσωπο που λέει τον Γρηγόριο Λαμπράκη Γεώργιο και δεν ντρέπεται».
«Οι κοπρίτες απουσιάζουν κατά δεκάδες από τα γραφεία τους»
Όσον αφορά στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων ο κ. Πάγκαλος είπε «γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους;», ενώ συνέχισε την επίθεση του υποστηρίζοντας «όλοι είναι κοπανατζήδες! Οι μισοί την κοπανάνε και οι άλλοι μισοί είναι εκεί». Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Πάγκαλος αναρωτήθηκε «είναι Δημόσιο αυτό; Και γιατί να μην το αξιολογήσουμε;».
Την ίδια στιγμή, όμως, ο κ. Πάγκαλος τα έβαλε και με το σύστημα λέγοντας χαρακτηριστικά «όλοι είναι στο σύστημα που δεν καταδικάζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και δεν εξοβελίζεται κανείς κοπρίτης ποτέ και τα συνδικαλιστικά όργανα καλύπτουν τους κοπρίτες που δεν θέλουν την αξιολόγηση. Και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει την αξιολόγηση, που είναι η μελλοντική κυβέρνηση, όπως ισχυρίζεται».
Στο μεταξύ, ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στην τρόικα και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είπε ότι εάν δεν υπήρχε μνημόνιο και χρηματοδότηση, «τώρα θα ήμασταν χρεοκοπημένοι, με το βιοτικό μας επίπεδο 30-50% κάτω από αυτό που είναι ήδη σήμερα». Ωστόσο, ο πρώην υπουργός συνέχισε λέγοντας «έχουμε δυσκολία και τι μας προτείνουν οι συνομιλητές; Μέτρα για να είναι πιο ανταγωνιστική η οικονομία, όπως να είναι ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή ή να αξιολογείται το προσωπικό του κράτους και να έχουμε καλύτερους δημοσίους υπαλλήλους ή να συντομευτεί επιτέλους ο Γολγοθάς των Ελλήνων που περιμένουν 10 και 15 χρόνια για να δικαιωθούν από τη Δικαιοσύνη. Αυτά λοιπόν είναι καλά πράγματα και είναι ντροπή ότι δεν τα κάναμε τόσο καιρό και ότι είμαστε ανίκανοι να τα κάνουμε».

 crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)