Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Εάν ο υιός μου είναι στο βίντεο του αποκεφαλισμού τότε πρέπει να πεθάνει

Ο πατέρας του Βρετανού φοιτητή Ιατρικής,Nasser Muthana,δήλωσε σήμερα ότι εάν ο υιός του συμμετείχε στον αποκεφαλισμό των 17 Σύριων στρατιωτών θα πρέπει να εκτελεστεί και ο ίδιος.

5nusayari1711a

Ο Ahmed Muthana πιστεύει ότι ο Nasser μπορεί να ήταν ένας από τους δήμιους που έλαβαν μέρος σε αυτή την φρικαλεότητα.Ο Ahmed είδε ένα βίντεο του Ισλαμικού Κράτους στο οποίο εντόπισε έναν ισλαμιστή που όπως είπε «έμοιαζε στον Nasser».Αυτός και ο αδελφός του,ο Aseel,έφυγαν από την Βρετανία τον Ιούνιο για να μεταβούν στην Συρία και να κάνουν τζιχάντ.

«Δεν μπορώ να είμαι απολύτως βέβαιος αλλά αυτός ο άντρας έμοιαζε με τον υιό μου» είπε στην Daily Mail.»Θα πρέπει να φοβάται τον Αλλάχ τώρα εφόσον σκοτώνει ανθρώπους.Πώς αναμένει να αντικρύσει τον Αλλάχ τώρα που σκοτώνει ανθρώπους;».

Ο πατέρας δήλωσε επίσης στο ειδησεογραφικό δίκτυο Standard ότι εάν ο Nasser ηλικίας 20 ετών ήταν στο εκτελεστικό απόσπασμα,τότε πρέπει να πεθάνει προσθέτοντας την έκφραση «κεφάλι για κεφάλι».

Ο κύριος Muthana ομολόγησε ότι εάν ποτέ ο υιός του επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο ίδιος δεν θα είναι σε θέση να τον συγχωρήσει και δήλωσε ότι «ο Nasser θα πρέπει να είναι ψυχικά άρρωστος.Είτε εξαιτίας του πόθου του για το χρυσάφι είτε για άλλο λόγο.» .

Στο τέλος πιεσμένος από την επιμονή των δημοσιογράφων του Standard για το αν ο υιός του πήρε πράγματι μέρος στη σφαγή των Σύριων στρατιωτών,ο Ahmed Muthana είπε:»όχι…δεν μπορείτε να φανταστείτε τί κάνουν εκεί οι τζιχαντιστές».

Πηγή:London evening Standard

 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)