Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Στην Αθήνα καταφθάνουν την Τρίτη οι κτηνοτρόφοι

Ζητούν συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς

Στην Αθήνα θα βρεθεί την Τρίτη 25 Νοεμβρίου η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), η οποία ενημέρωσε με επιστολή της την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για το πρόγραμμα των κινητοποιήσεών της.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, που υπογράφει ο πρόεδρος της ΠΕΚ Δημήτρης Καμπούρης, στις 9:30 το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, οι κτηνοτρόφοι θα βρίσκονται έξω από το κεντρικό κατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, απ' όπου και θα φύγουν στις 12 το μεσημέρι με κατεύθυνση το κτίριο του Υπουργείο Ανάπτυξης.

Αντιπροσωπεία προέδρων των κτηνοτρόφων της χώρας, όπως επισημαίνεται, θα επιδιώξει συνάντηση με τους αρμόδιους υπουργούς, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τις κακές πληρωμές επιδοτήσεων (εξισωτική, ενιαία ενίσχυση), τους βοσκοτόπους, τον καταρροϊκό πυρετό, την Κοινή Αγροτική Πολιτική, τα βιολογικά προγράμματα και τις άδειες ίδρυσης και λειτουργίας ποιμνιοστασίων.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)