Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Αρνείται να διερευνήσει η Οικονομική Αστυνομία τα ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ!!



Αρνείται να διερευνήσει η Οικονομική Αστυνομία την υπόθεση «ΑΦΜ» του ΠΑΣΟΚ!» Συγκάλυψη της υπόθεσης με τους ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε ο εποπτεύων την Οικονομική Αστυνομία υπουργός Β. Κικίλιας. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c0d5184d-7550-4265-8e0b-078e1bc7375a/9069626.pdf
της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνας Χρυσοβελώνη ο αρμόδιος υπουργός απέστειλε στη Βουλή
http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/67715b2c-ec81-4f0c-ad6a-476a34d732bd/9094402.pdf
έγγραφο που παραπέμπει τον έλεγχο των παραλείψεων του υπουργείου Οικονομικών για την εν λόγω υπόθεση στο ΣΔΟΕ, δηλαδή πάλι στο ίδιο το υπουργείο Οικονομικών!
Σχολιάζοντας την απάντηση του Β. Κικίλια η Μ. Χρυσοβελώνη δήλωσε σχετικά:
«Ο κ. Κικίλιας αντί να λειτουργεί ως υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναδεικνύεται σε υπουργό – προστάτη του ΠΑΣΟΚ. Όμως η επιχειρούμενη συγκάλυψη της υπόθεσης με τους διαδοχικούς ΑΦΜ του ΠΑΣΟΚ – ΕΛΙΑΣ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ κτλ δεν θα περάσει.
Το γεγονός βέβαια ότι εμπλέκεται πλέον στην υπόθεση και ένας υπουργός της ΝΔ επιβεβαιώνει την εικόνα των ψηφοφόρων της που βλέπουν εδώ και 2,5 χρόνια το κόμμα του Καραμανλή να έχει μετατραπεί σε δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαβεβαιώνουμε όλους τους εμπλεκόμενους πως όχι μόνο θα αποκαλυφθεί τι έγινε με την υπόθεση «ΑΦΜ» του ΠΑΣΟΚ αλλά και ότι όσοι προσπάθησαν να την συγκαλύψουν θα λογοδοτήσουν».

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)