Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ. ΑΝΕΚΔΟΤΟ


German policyΜε αφορμή τη στάση της πολιτικής της Γερμανίας στο στήσιμο ενός μηχανισμού πειθαρχίας που παράγει ύφεση, σκοτώνει τις ασθενέστερες ευρωπαϊκές οικονομίες και θέτει σε κίνδυνο τη ζωή του ιδίου του νομίσματος στην Ευρώπη κυκλοφορεί το παρακάτω ανέκδοτο.


Στα χρόνια της Γαλλικής Επανάστασης οι εξεγερμένοι συνέλαβαν τρείς ευγενείς έναν Άγγλο, έναν Γάλλο και ένα Γερμανό. Τούς πέρασαν από Λαϊκό Δικαστήριο και τους έστειλαν στην γκιλοτίνα. Λίγο πριν από τον αποκεφαλισμό, ρώτησαν τον Άγγλο για την τελευταία του επιθυμία και αυτός ζήτησε ένα μπουκάλι ουίσκι. Του το πήγαν, το ήπιε και μισομεθισμένος έβαλε το κεφάλι του στη λαιμητόμο. Για καλή του τύχη
η λεπίδα σταμάτησε λίγα εκατοστά πριν από το σβέρκο του και οι επαναστάτες,τηρώντας την παράδοση του έδωσαν χάρη.

Σειρά πήρε ο Γάλλος.Τον ρώτησαν για την τελευταία του επιθυμία και αυτός ζήτησε ένα καλό γεύμα και ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί. Αφού έφαγε και ήπιε ,έβαλε το κεφάλι του λαιμητόμο και ως εκ θαύματος η λεπίδα μπλόκαρε και πάλι. 
Οι επαναστάτες μη έχοντας άλλη επιλογή, του χάρισαν τη ζωή. Στη συνέχεια οδηγήθηκε για εκτέλεση ο Γερμανός,ο οποίος όταν ρωτήθηκε για την τελευταία του επιθυμία είπε στους επαναστάτες με αυστηρό ύφος:Nα φτιάξετε αυτό το μηχάνημα!…

votegreece.gr

1 σχόλιο:

  1. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ............... τέλειο η γερμανική παθολογία σε όλο της το μεγαλείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)