Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Μέρκελ:»Δεν υπάρχει ασφάλεια στην Ευρώπη χωρίς την Ρωσία».


merk   ««Η Ευρωπαϊκή ασφάλεια δεν μπορεί να διασφαλιστεί χωρίς τη Ρωσία,ανέφερε την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου η Γερμανίδα Καγκελάριος,Άνγκελα Μέρκελ, σε μια επίσκεψη της στην Πολωνία.

Παράλληλα η Μέρκελ δήλωσε ««Μόνο με τη Ρωσία μπορούμε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια στην Ευρώπη.Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κυρώσεις δεν είναι για μας αυτοσκοπός»».


  Όπως φαίνεται η Γερμανίδα Καγκελάριος ακολουθεί μία ύπουλη πολιτική,η οποία βέβαια επιβεβαιώνει την αστάθεια της σε κύρια ζητήματα.Από την μία κάνει τεράστιο αγώνα εναντίον της Ρωσίας,επιθυμώντας μάλιστα επιπλέον κυρώσεις και από την άλλη τονίζει το πόσο σημαντική είναι η Ρωσία για την ασφάλεια της Ευρώπης.

 

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)