Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ο Τόμσεν -αφού βούλιαξε την Ελλάδα-πήρε προαγωγή



στουρναρας τροικαΟι «επιδόσεις» του στην επίβλεψη του προγράμματος του ΔΝΤ στην Ελλάδα φαίνεται πως εκτιμήθηκαν, καθώς ο Πολ Τόμσεν πήρε «προαγωγή». Ο 59χρονος είναι ο νέος διευθυντής του Ευρωπαϊκού τμήματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Το διορισμό του, με άμεση ισχύ, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η Κριστίν Λαγκάρντ, επισημαίνοντας πως στα 32 χρόνια καριέρας του στο Ταμείο, έχει παράσχει «ανεκτίμητες συνεισφορές», ως υπάλληλος, διευθυντής και ανώτερο στέλεχος.
«Είναι απολύτως σεβαστός εντός και εκτός Ταμείου για την πνευματώδη ηγεσία του, την επιχειρησιακή του εμπειρία και τεχνογνωσία. Τον τελευταίο καιρό, έχει
διαδραματίσει έναν ιδιαίτερα καθοριστικό ρόλο στο έργο μας σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά προγράμματα μας στην Ευρώπη» είπε χαρακτηριστικά η Κριστίν Λαγκάρντ αναφερόμενη στον Τόμσεν.
Ο 59χρονος κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης ήταν επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ισλανδία και στη συνέχεια ανέλαβε το πρόγραμμα της Ελλάδας και της Πορτογαλίας. Ο Δανός, που ξεκίνησε την καριέρα του στο Ταμείο το 1982, διαδέχεται τον Ρέζα Μογκαντάμ, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Τμήματος του ΔΝΤ τον Ιούλιο.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)