Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

To ελληνικό facebook

Έχει ξεκινήσει να λειτουργεί στην Ελλάδα ένα κοινωνικό δίκτυο (social network) στα πρότυπα του facebook. Ονομάζεται www.adieksodos.com

ΝΕΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ(To ελληνικό facebook)
Η ιδέα αυτή έχει σαν σκοπό να συγκεντρώσει τον ελληνισμό παγκοσμίως σε μία σελίδα και να προβάλει την Eλλάδα, χωρίς πολιτικά η επιχειρηματικά συμφέροντα.
Πίσω από την κατασκευή της σελίδας βρίσκονται νέοι άνθρωποι με γνώσεις και μεράκι.

Στηρίζεται στην εφαρμογή του facebook και η επιλογή αυτή έγινε για να είναι πιο εύκολο στην χρήση από τα μέλη του. Ο χρήστης έχει σχεδόν τίς ίδιες δυνατότητες με το facebook. Να βρει φίλους να δημιουργήσει προφίλ, σελίδες, παιχνίδια, δυνατότητα video κλήσης, chat και πολλές ακόμη εφαρμογές.


Ήδη, το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο, με πάνω από 10.000 μέλη σε μικρό χρονικό διάστημα και πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα καθημερινά. Ενώ καθημερινά δέχεται και εκατοντάδες νέες εγγραφές.

Τεχνικά, στηρίζεται σε μεγάλης δυναμικότητας servers, είναι ταχύτατο, έχει πανεύκολη εγγραφή και εξελίσσεται συνεχώς σε μία προσπάθεια να δώσει πιο ελληνικό χαρακτήρα σε σχέση με το fb…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)