Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΡΕΪΧΑΝΛΙ ;

Υπάρχουν ακόμη κάποιοι που πιστεύουν πως ο Άσαντ ήταν που έβαλε να γίνει η σφαγή στο Ρεϊχανλί ;
Reyhanli
Ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως ¨Στο Ρεϊχανλί σκοτώθηκαν 53 σουνίτες πολίτες μου¨ και είχε ρίξει το φταίξιμο στον Άσαντ. Τρεις μέρες αργότερα είχε και ραντεβού στις ΗΠΑ…Πέταξε για Αμερική και εκεί έκλαψε στον Ομπάμα λέγοντας ¨Κοίτααα ο Άσαντ το έκανε αυτό¨. Ο στόχος ήταν να πείσει τον Ομπάμα για ¨πόλεμο με την Συρία¨.

Στα σημερινά ηχητικά ακούγεται ο διοικητής της ΜΙΤ να λέει πως ¨Στέλνουμε 4 άτομα στην Συρία, τους βάζουμε να ρίξουν 8 πυραύλους στην Τουρκία και προκαλείται έτσι η αιτία πολέμου !¨.
Ακούγεται ένας υπουργός Εξωτερικών να λέει πως ¨Κάνουμε επίθεση στον τάφο του Σάχη Σουλεϊμάν, τα φορτώνουμε στο καθεστώς και προκαλείται έτσι η αιτία πολέμου !¨.
Μετά από αυτά τα ηχητικά εσείς ακόμη πιστεύετε πως την σφαγή στο Ρέιχανλι την έκανε ο Άσαντ ;

 Liberal Demokrat Yazarlar   27/3/2014
Facebook
Σχ : Στις 11/5/2013  στην γειτονεύουσα με την Συρία  πόλη Ρέιχανλι του νομού Χατάι της Τουρκίας, εξερράγησαν δύο αυτοκίνητα-βόμβες με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 51 άτομα και να τραυματιστούν 140.  Οι Τούρκοι αξιωματούχοι τότε κατηγόρησαν την Συρία και τον Άσαντ. Βλέπαμε και εδώ στην ελληνική Θράκη διάφορους πράκτορες ή αφελείς να αναπαράγουν ότι παπαριά έβγαζαν τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ της Τουρκίας…. 
 
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)