Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Πατροκοσμάς: “Αν ο πόλεμος πιαστεί από πάνω θα καταστραφείτε” – Σημάδι ανησυχίας η ένταση στην Ουκρανία;

Patrokosmas“Αν ό πόλεμος πιαστεί από κάτω, λίγα θα πάθετε. Αν πιαστεί από πάνω θα καταστραφείτε” έλεγε ο Πατροκοσμάς 250 χρόνια πριν. Ο πόλεμος από κάτω πιάστηκε πολλές φορές (Λιβύη, Συρία) χωρίς να έχουμε μια γενική ανάφλεξη.

Αν όμως τώρα ξεκινήσει ένας εμφύλιος στην Ουκρανία, με στόχο την εισβολή των Δυτικών και κυρίως των Αμερικανών στην “αυλή” της Ρωσίας, ώστε να θέσουν την Μόσχα στο πυρηνικό “στόχαστρο” (αυτός είναι ο στόχος), και λόγω της εγγύτητας να μην υπάρχει χρόνος αντίδρασης, μπορεί να οδηγηθούμε όντως σε μια παγκόσμια σύρραξη.
Η Ρωσία λόγω επιβίωσης δεν μπορεί να δεχτεί τους Αμερικανούς έξω από το σπίτι της. Οι δε Αμερικανοί βιάζονται διότι, η οικονομία τους καταρρέει και η ισχύς τους σε 10 χρόνια θα έχει μειωθεί στο μέγιστο.
Συνεπώς είναι αποφασισμένοι ακόμα και για Γ ΠΠ τώρα που μπορούν, για να συντηρηθεί το imperium, άλλωστε τα “γεράκια” που κυβερνούν τις ΗΠΑ ουδέποτε μπορούσαν να χαρακτηρισθούν λογικά. Ενδιαφέρονται για την ισχύ, και θέλουν αυτό να μείνει παντοτινά, για αυτό και στηρίζουν και την Νέα Τάξη Πραγμάτων, για την ακρίβεια την εκπροσωπούν.



 


Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:

Υπάρχει αυτή η εκδοχή όπως αναφέρει το κείμενο από το φιλικό ιστολόγιο «μακελειό», όμως σε άλλη ανάλυση «αν ο πόλεμος πιαστεί από πάνω» εννοεί ότι θα εισβάλουν στην χώρα από Βόρεια τότε θα καταστραφούμε, θα αφανιστούμε. Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει την επέκταση ενός πολέμου, αλλά ούτε και να στηρίζει τη ζωή του στις προφητείες, που ο σκοπός τους δεν είναι η τρομοκρατία, αλλά η επανασύνδεση με το θείο, καλύπτοντας κάθε κενό απομάκρυνσης.  

Βιώνουμε πρωτόγνωρες για την εποχή μας καταστάσεις, που με την βοήθεια της τηλεόρασης διοχετεύονται τεράστιες ποσότητες πληροφοριών στο καθένα μας, ας είμαστε κοντά στον Θεό και Αυτός θα μας φωτίσει να διαπράξουμε τις καλύτερες επιλογές στη ζωή μας και να εξαφανίσει κάθε φοβία  και ανασφάλεια μας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)