Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜOΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΕΡΔΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2013 — ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ….

ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟ ΜΚ ΤτΕ  === ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ:
[ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ" ]


  — ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ: 8,93 %!!!! 
   — (http://olympia.gr/2014/01/15/)  (http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/archives/44391)

   — » ….  ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥ 2013 ….ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ η ΤτΕ,    ως «Υπόλοιπο περιερχόµενο στο Ελληνικό Δηµόσιο» ΕΙΝΑΙ  817.800.000 € ….ΤΟΤΕ ΤΟ  100% ….ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ;;;; 
  ….ΚΑΙ ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ «ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΘΕΙ» ….ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΕΩΣ», ΣΤΗΝ «ΔΙΑΝΟΜΗ» ή ΣΤΙΣ «ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ»;;;;   ….ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ!!!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΕΡΔΩΝ 2013  — ΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΠΟΣΟ:  »8. Δαπάνες συνταξιοδοτικών παροχών 98.370.014″
   — ΔΗΛΑΔΗ!!!!!! ….ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ (ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ DAF;;;;)  ΕΧΟΥΝ ΔΑΠΑΝΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ 2013  >>>>98,3 ΕΚΑΤ. !?!?!?!
[ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ  ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ....ΑΛΛΆ "ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΗ" ΔΑΠΆΝΗ ΧΡΗΣΕΩΣ]

ΔΙΑΒΟΛΕ (ΟΧΙ ΕΣΥ) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ….ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΔΩ.
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! ….ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: 
=== Γιάννη Στουρνάρα και Χάρη Θεοχάρη, γιατί ο Προβόπουλος σας χάρισε όλο το κέρδος της ΤτΕ???… Γιατί οι ιδιώτες πραγματικοί μέτοχοι της ΤτΕ κάνουν μώκο, ενώ τους «κλέβετε» ???… Τώρα, αν πω, ότι υπάρχουν και μερικοί, που κατεβάζουν το ποσοστό συμμετοχής του Ελληνικού Δημοσίου, στο κεφάλαιο της ΤτΕ, κάτω από το 6%, θα με αμφισβητήσετε???? Κύριε ΑΝΑΓΝΩΣΤΑ, για μένα είναι τα πολλά και ποικίλα ερωτήματα, ή για το οικονομικό επιτελείο της χούντας Σαμαρά – Βενιζέλου??? 
=== Τέλος, οι ορκωτοί λογιστές, μήπως πρέπει να επενέλθουν και να εξηγήσουν τα ανεξήγητα στρογγυλά φαινόμενα??? Ας το σκεφθούν, γιατί υπάρχουν και κακοί άνθρωποι. Υπάρχουν και καλοί εισαγγελείς….

  === Όσο και αν ο Άδωνις πρώτος άρπαξε το πρωτογενές αποτέτοιο, το σκόρπισε σε παροχές, το ξαναγέμισε και το παρέδωσε στον Σαμαρά και όλο το υπουργικό κάνει πάρτι, η στρογγυλάδα UFO μένει!!! ΝΑΙ ρε, τη στρογγυλάδα την είδατε???  817.800.000 €, ακριβώς, αφού βγήκαν τόσα-πόσα δεκαδικά για ψευδομερίσματα και άλλα τόσα για φορολογική απόδοση των μερισμάτων, για να προκύψει τι??? Ο πισινός του Άδωνις, ολοστρόγγυλος, 817.800.000 €!!!!!!!! Ευτυχώς, θα έρθει η Δούρου και ο ΣΥΡΙΖΑ και θα ξεπλύνουν τη μπουγάδα στο χέρι!!!
=== Ρε Χάρη, τα ευρά δεν είναι μπίλιες παιδί μου….. Και αφού είχες αναγνωρίσει την ασχετοσύνη σου, μήπως είναι ώρα, να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια???… Για το καλό σου (αν το καταλαβαίνεις).

tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)