Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γερμανικός ΟΤΕ Α.Ε. και ο ενικός της δήθεν φιλικότητας του, διαλύει την προσωπικότητα των πελατών του.




Για την περίπτωση της ΟΤΕ Α.Ε. Γερμανικών συμφερόντων



Ο ενικός είναι της φιλικότητας ή της προτροπής υποταγής προς ανώτερο. Μπήκε από την ΟΤΕ Α.Ε. στην θέση του πληθυντικού της ευγένειας του δήθεν ανώτερου.



Ξαφνικά γίναμε όλοι αδέλφια, αγορά και καταναλωτές, μόνο το family sex δεν πραγματώθηκε από την ΟΤΕ Α.Ε. και κάθε άλλο πάροχο υπηρεσιών και προϊόντων, που μας τα παίρνει και μας μιλάει στον ενικό για να μας πείσει πλαγίως, πως, δήθεν έχουμε τα ίδια συμφέροντα.

Ίδια συμφέροντα είναι, να μπορεί να συνεχίζει να μας τα παίρνει, κάθε ένας πωλητής όπως και η ΟΤΕ Α.Ε. που πουλάει το : σηκώνεις το ακουστικό και πέφτουν τα ευρά στην λίμνη τους, και εμείς να μην αντιδρούμε, να μην παραπονούμαστε, όπως και η ίδια αισχρότητα του επιθετικού ενικού, συμβαίνει κατ εξοχήν με μία, που γλύτωσε την πτώχευση με δώρα των μάγων, τράπεζα, που έχει εξειδικεύσει το προσωπικό της σε μεθόδους καταστολής της προσωπικότητας του δανειολήπτη.

Επειδή υπάρχει ασυνέχεια και ασυνέπεια στους πολιτικούς και στο κοινοβούλιο, δεν συνεπάγεται ασυνέπεια και στο ποσό που υπάρχει στο πορτοφόλι μας, και θα διαλέξουμε τον λιγότερο ψεύτη και τον ευγενή να του δώσουμε το υστέρημά μας.

Η σημαία αυτή πρέπει να γίνει ιστός και ξεκίνημα επαναφοράς, της αξιοπρέπειας στις συναλλαγές, αφού δεν δείχνει στην κατεύθυνση αυτή το Κοινοβούλιο, πρέπει να την διακηρύξει πάλι το ΙΝΚΑ.

Μην δέχεστε από κανέναν το ενικό στις συμβασιακές σας επικοινωνίες. Διακόψτε κάθε σύμβαση και συναλλαγή με όποιον σας απευθύνεται στον ενικό στην διάρκεια της συναλλαγής σας.

Ο ενικός εξυπηρετεί, για την απαραίτητη συντόμευση έργου, μόνο στα εργοτάξια.

Δεν έχετε συλληφθεί σε κανένα Νταχάου, ούτε είστε σε καμιά σκαλωσιά, όταν πληρώνετε για αυτό που παίρνετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)