Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Μπουκάρουν τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ!; ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

 Μπουκάρουν τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ!; ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!
Αφού έφυγαν και οι τελευταίοι εκδρομείς του Δεκαπενταύγουστου, η κυβέρνηση Σαμαρά ετοιμάζεται να στείλει τα ΜΑΤ στην ΕΡΤ!

Αυτήν την ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ βρίσκονται συνεργεία ιδιωτικών καναλιών , τα οποία δικαιολογούν την εκεί παρουσία τους με πληροφορίες οι οποίες έχουν έρθει στα κανάλια τους για επικείμενη επέμβαση των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ με την παρουσία εισαγγελέα.
Αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, θα πρόκειται για το δεύτερο μεγαλύτερο πραξικόπημα της συγκυβέρνησης μετά το "μαύρο" στην ΕΡΤ με Πράξη Νομοθετικού περιεχομένου και μάλιστα μία μόλις ημέρα πριν το Δεκαπενταύγουστο!
ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ!

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΨΗ!

Το πρωί μιλώντας στο Mega, o Καψής είχε προαναγγείλει ότι έρχονται εξελίξεις: «Αν θεωρούν αυτοί οι 100 άνθρωποι ότι έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν 1.800 συναδέλφους τους που έκαναν αίτηση και άλλους εκτός ΕΡΤ, να προσληφθούν κάνουν λάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Με λίγα λόγια προσπάθησε να εκφέρει εκβιαστικό λόγο: "Βγείτε για να δουλέψουν όσοι βρήκαν δουλειά" Συνηθισμένες πρακτικές, κύριε Καψή (που κάποτε δηλώνατε και... δημοσιογράφος)!



Ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ, Γιώργος Χριστοφορίδης είχε από τις 2 Αυγούστου μεταφέρει την πληροφορία ότι η κυβέρνηση θα επιχείρησει να ρίξει τα ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο το δεκαπενταύγουστο!

Δείτε το βίντεο:


- See more at: http://www.toxwni.gr/ellada/item/4097-mpoukaroun-ta-mat-stin-ert-oloi-tora-stin-ag-paraskeii#sthash.VPmEhx1o.HBDclyWe.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)