Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Ενώ η κυβέρνηση μας έκαναν όλους δωρητές οργάνων, το εμπόριο οργάνων είναι η μεγαλύτερη απειλή: ΚΙΝΑ έκλεψαν τα μάτια από ένα 6χρον αγόρι.


Φρίκη στην Κίνα: Γυναίκα απήγαγε 6χρονο αγόρι και του έκλεψε τους κερατοειδείς!

 bggds 27-8-2013Αιμόφυρτο στον δρόμο βρήκε η οικογένειά του ένα 6χρονο αγόρι, περίπου τρεις ώρες μετά την εξαφάνισή του από...


την αυλή του σπιτιού του, στην Κίνα, καθώς είχε απαχθεί από έναν διακινητή ανθρώπινων οργάνων, ο οποίος έβγαλε τα μάτια του μικρού παιδιού με σκοπό να κλέψει τους κερατοειδείς του.
Οι Αρχές βεβαιώθηκαν ότι ο δράστης ανήκε σε σπείρα διακίνησης ανθρώπινων οργάνων, όταν διαπίστωσαν ότι από τα μάτια του παιδιού, τα οποία βρέθηκαν κοντά στο σημείο που είχε δεχτεί τη βίαιη επίθεση, έλειπαν οι κερατοειδείς.

«Είχε αίμα σε όλο του το πρόσωπο. Τα βλέφαρά του ήταν γυρισμένα ανάποδα και έλειπαν τα μάτια του», δήλωσε σε κρατικό κανάλι, φανερά συγκλονισμένος, ο πατέρας του μικρού αγοριού.


Σύμφωνα με την αστυνομία, το άτυχο αγόρι είχε ναρκωθεί πριν ο δράστης, ο οποίος φέρεται να είναι γυναίκα, του αφαιρέσει τα μάτια.
Το μικρό αγόρι, το όνομα του οποίου δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε τοπικό νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ, από πλευράς της, η αστυνομία προσφέρει αμοιβή 100.000 γιουάν (περίπου 12.000 ευρώ) αμοιβή για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη του δράστη.

Όπως ανέφεραν τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, υπάρχουν περίπου 300.000 άνθρωποι κάθε χρόνο στην Κίνα που χρειάζονται μεταμοσχεύσεις, ωστόσο, από αυτούς, μόνο οι 10.000 μπορούν να υποβληθούν στη σχετική επέμβαση εξαιτίας της έλλειψης δωρητών.

Επιπλέον, τα όργανα των μικρών παιδιών πωλούνται, συνήθως, πιο ακριβά στη μαύρη αγορά, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι φέρεται να πιστεύουν ότι όσο νεότερος είναι ο δότης, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα των οργάνων του.
bggds 27-8-2013










bynlchn 27-8-2013










byfmchn 27-8-2013










bfmcrn 27-8-2013










ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 27-8-2013 από directNEWS.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)