Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Παραγράφονται τα αδικήματα Παπακωνσταντίνου!

Έλεγαν πολλοί ότι ο Παπακωνσταντίνου θα παίξει το ρόλο της Ιφιγένειας. Ότι θα πληρώσει μόνο αυτός για τα όργια που οδήγησαν τη χώρα στο ΔΝΤ και την καταστροφή και οι άλλοι θα τη σκαπουλάρουν. Ποιος σας είπε όμως ότι θα πληρώσει έστω και αυτός; Την αποκάλυψη ότι το Δικαστικό Συμβούλιο έχει ήδη καταλήξει σε … απόφαση για την υπόθεση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, και αυτή αναμένεται να οδηγεί στην παραγραφή των αδικημάτων για τα οποία κατηγορείται ο άλλοτε πανίσχυρος “τσάρος” της ελληνικής οικονομίας επί εποχής Γιώργου Παπανδρέου, κάνει ο “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.

Προσέξτε: δε το λέμε εμείς. Δε το λέει καμιά αντιμνημονιακή πηγή. Το έγραψαν τα απολύτως συστημικά Νέα! Προφανώς, για να προετοιμάσουν το έδαφος. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, λοιπόν, η απόφαση θα ανακοινωθεί μόλις επαναλειτουργήσουν τα δικαστήρια, και θα τεκμηριώνει με νομικά επιχειρήματα την παραγραφή των αδικημάτων που βαρύνουν τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου. Δηλαδή ένας μπήκε στο κάδρο και αυτός θα στρίψει δια του αρραβώνος; Αντί να κάτσουν στο σκαμνί και οι υπόλοιποι που βίασαν με το έτσι θέλω τη ζωή μας και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών μας, θα τη σκαπουλάρει και ο μόνος που “στοχοποιήθηκε”. Βλέπετε, λοιπόν, γιατί όπως λέει και ο Καζάκης είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ; Είναι δυνατόν να περιμένουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να γίνει κάθαρση όταν στο τιμόνι της χώρας βρίσκονται οι ίδιοι άνθρωποι που έχουν διαπράξει τα… εγκλήματα;

 toxwni.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)