Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΝBC: «Η επίθεση θα ξεκινήσει την Πέμπτη»



Το ιστολόγιο μας διατηρεί τις επιφυλάξεις του για το δημοσίευμα, υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο της επίθεσης από την Πέμπτη μέχρι και δύο εβδομάδες μετά, σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. Σε όλο αυτό το σενάριο το αυτονόητο είναι να μην πραγματοποιηθεί κανένας πόλεμος αφού το μόνο που αφήνει στο πέρασμα του είναι καταστροφή και νεκρούς ανθρώπους.
«Η πυραυλικού τύπου επίθεση στη Συρία θα ξεκινήσει την Πέμπτη», όπως αναφέρθηκε από μια ανώνυμη πηγή στο αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι NBC και αναμετέδωσε ο ρωσικός τύπος. 
Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο NBC η όλη επιχείρηση θα διαρκέσει 3 ημέρες με συνεχή βομβαρδισμό και δεν θα κλιμακωθεί περαιτέρω.
Ο σκοπός της επίθεσης, όπως αναφέρεται από το αμερικανικό κανάλι, είναι η καταστροφή στρατιωτικών αποθηκών , αεροδρομίων και του βαρέως συριακού πυροβολικού.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)