Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο Αλέξης Τσίπρας ανύπαντρος με δύο εξώγαμα παιδιά συμβιώνει με την Μπέτυ Μπαζιάνα.

Οι άνθρωποι που εμπλέκονται με την πολιτική όχι μόνο πρέπει να φαίνονται αλλά να είναι και υπόδειγμα ηθικής στην κοινωνία μας. Σε όλα τα αναπτυγμένα κράτη το παρελθόν του κάθε πολιτικού ελέγχεται και αν υπάρχουν ψεγάδια τότε είναι ανασταλτικός παράγοντας για να ασχοληθεί με την πολιτική. Επίσης οποιοδήποτε σκάνδαλο σεξουαλικής φύσεως προκύψει κατά την διάρκεια της θητείας τους είναι αιτία καταδίκης τους και απόσυρσης τους από την πολιτική σκηνή του κάθε κράτους. Είναι πολλές οι φορές που πρωθυπουργοί - υπουργοί και μεγάλα στελέχη κομμάτων υπέκυψαν στον πειρασμό της ερωμένης τους και στο πάθος του έρωτα απατώντας την σύζυγο τους, με αντίκτυπο στην πολιτική τους καριέρα (σχετικός σύνδεσμος  ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ). 
Στην χώρας μας όμως βλέπουμε μια ισοπέδωση κάθε ηθικού δεσμού, θυμόμαστε το σκάνδαλο με την Δήμητρα Λίανη την αεροσυνοδό που "παρέσυρε" στην μοιχεία τον Ανδρέα Παπανδρέου (σχετικός σύνδεσμος και βίντεο Οι "καμαριέρες" των ισχυρών ) τότε πρωθυπουργού της χώρας μας και ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Διαπιστώσαμε ότι κανείς δεν αναφέρθηκε στο γεγονός μια που νομοθέτησαν για το συμφέρον τους καλύπτοντας την τότε παρανομία τους με την αποποινικοποίηση της μοιχείας. Σίγουρα τέτοια γεγονότα συντηρούνται με την ανοχή του λαού, που σαν πρόβατα δεν είχαν το θάρρος της γνώμης τους να απομονώσουν αυτό το πολιτικό πρόσωπο. Σε αυτό το πρόσωπο έδωσαν την ψήφο τους για την διακυβέρνηση του κράτους, για το μέλλον των παιδιών τους αλλά και των ιδίων, έτσι εμπιστεύτηκαν ανάξιο ηθικής πρόσωπο. Δεν είναι τυχαίο ότι με αρχή τον Ανδρέα Παπανδρέου και την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προέκυψαν τα μεγαλύτερα σκάνδαλα και ψέματα στην χώρα μας, αναφορές υπάρχουν στην αναδημοσίευση μας που ακολουθεί:    

90 + 1 ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΘΙΚΗ
Στις κοινωνίες επιβάλλονται κανόνες ανθρώπινης συμπεριφοράς, που ονομάζονται ηθικοί κανόνες, ως υποχρεωτικοί, χωρίς τους οποίους η συνύπαρξη δεν θα ήταν απλώς αδιανόητη, αλλά και υπερβολικά ανεπιτυχής.
Πολιτική ηθική είναι η ηθική που ασκεί πολιτική δραστηριότητα, που είναι η εξουσία για την επίτευξη ενός στόχου που είναι ως συνήθως το κοινό καλό, το συλλογικό ή γενικό συμφέρον. Έτσι η πολιτική είναι μέρος της ηθικής ενέργειας του ανθρώπου. 
Έπειτα, μολονότι η «ιδιωτική» ηθική είναι κάτι το εσωτερικό και «πνευματικό», που δεν δηλώνεται εξωτερικά, όπως λ.χ. η δημόσια πολιτική Ηθική, «η γυναίκα τού Καίσαρα πρέπει όχι μόνο να είναι, αλλά και να φαίνεται τίμια», κατά τον Ρωμαίο φιλόσοφο Κικέρωνα, αλλά επίσης ο πολιτικός ως πρόσωπο θα πρέπει να ενσαρκώνει το ήθος του στην πολιτική πράξη.

Η ΗΘΙΚΗ ΑΝΙΘΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ.
Ο ανωτέρω πρόλογος αναφέρθηκε για την κατανόηση της ιδιαίτερης σημασίας για την κοινωνία μας της ύπαρξης ηθικής στα πρόσωπα που εμπλέκονται με την πολιτική. 

Τελευταία ο κύριος Αλέξης Τσίπρας έγινε το επίκεντρο των πολιτικών στην χώρα μας, πέρα από το ότι πολλαπλασιάστηκαν οι ψηφοφόροι του και οπαδοί του, ο ίδιος κάνει βαρυσήμαντες δηλώσεις στα ΜΜΕ. Μια τέτοια άνοδος ήταν και η αιτία να ακουστούν πολλές φήμες ή και αλήθειες για το πρόσωπο του, όπως ότι δεν έκανε την θητεία του στον στρατό, ότι δηλώνει την διαμονή του στην Κυψέλη ενώ κατοικεί στα Βόρεια προάστια, ότι δεν φίλησε τον σταυρό κατά την ορκωμοσία του στην Βουλή και πολλά άλλα.
Δεν θα σταθούμε σε όσα αναφέραμε, αλλά στο πιο σημαντικό σημείο για εμάς, τον ρόλο του και τις απόψεις του για την γυναίκα και την οικογένεια.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ συζεί με την Μπέτυ Μπαζιάνα, ηλεκτρολόγο μηχανικό. Ο μακροχρόνιος έρωτάς τους - γνωρίζονται από τις αρχές του ’90 όταν πήγαιναν μαζί στο λύκειο - σφραγίστηκε με τον ερχομό του γιου τους πριν δυο χρόνια, ενώ η Μπέτυ είναι και πάλι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.
Ενδεχόμενο γάμου δεν υπάρχει αφού το ζευγάρι έχει υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης, καθώς δεν συμφωνεί με το θεσμό του γάμου.


Έτσι ο ίδιος είναι ανύπαντρος, συζεί με την Μπέτυ Μπαζιανά έχοντας ουσιαστικά δύο εξώγαμα παιδιά.

ΓΑΜΟΣ
Ο γάμος είναι το πιο φυσικό στη ζωή του ανθρώπου. Ο καθένας, νέος ή μεγαλύτερος, προγραμματίζει τη ζωή του με την ελπίδα και την προσδοκία ότι θα μπορέσει να αποκατασταθεί και αν δημιουργήσει οικογένεια. Το απαιτούν οι κοινωνικές συμβάσεις, το περιβάλλον του, ο ίδιος ο εαυτός του. Ακόμα και στις μέρες μας, οπότε και υπάρχει μια μεγαλύτερη ελαστικότητα και ανοχή στο χρόνο που κανείς θα διαλέξει να οδηγηθεί στο γάμο, δεν παύει να θεωρείται η πιο κοινωνικά αποδεκτή πορεία. Γι' αυτό και οι μονογονεϊκές οικογένειες ή οι ελεύθερες συμβιώσεις ή η αποτυχία του ανθρώπου να δημιουργήσει οικογένεια δεν μπορούν να θεωρηθούν κοινωνικός κανόνας. 

ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
«Το μυστήριον τούτο μέγα εστί εγώ δε λέγω εις Χριστόν και εις την Έκκλησίαν» (Εφ. 5,32). Στη φράση αυτή ο απ. Παύλος παραλληλίζει τη σχέση άνδρα-γυναίκας, που υπάρχει στο γάμο, με τη σχέση Χριστού-Εκκλησίας. Όπως ο Κύριος μας -ως κεφαλή-, ένωσε τον εαυτό του με την Εκκλησία και αποτελούν ένα σώμα -αν και η τελευταία αποτελείται από πολλά μέλη-, έτσι και στο γάμο η νόμιμη ένωση των δύο μερών -άνδρα και γυναίκας-, αποτελεί ένα· μία φύση όπως κατασκευάσθηκε από την αρχή της δημιουργίας. 

ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ
Τα πρόσωπα που συνάπτουν σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης δεν εμπίπτουν στα μέλη της κατ' άρθρον 33 α.ν. 1846/1951 οικογένειας.
Όπως ρητά ορίζεται στην ίδια την αιτιολογική έκθεση του Νόμου το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης «.. .αποτελεί ένα καθεστώς διαφορετικό από το γάμο: πρόκειται για μία εναλλακτική μορφή μόνιμης συμβίωσης και όχι για μια μορφή «χαλαρού» γάμου»(αιτιολογική έκθεση). Βεβαίως, μέσα από το νομοθετικό αυτό πλαίσιο αναδεικνύεται ιεραρχικά υπέρτερος ο γάμος, η ύπαρξη του οποίου αποτελεί κώλυμα για την κατάρτιση συμφώνου, ενώ, αντιθέτως, το σύμφωνο όχι μόνο δεν αποτελεί κώλυμα για την σύναψη γάμου, αλλά αντιθέτως λύνεται αυτοδικαίως, αν κάποιο από τα μέρη του παντρευτεί με άλλον, δικαιολογείται, δε , από την φύση του συμφώνου, η οποία διέπεται από την αρχή της ιδιωτικής αυτονομίας.

Μερικά από τα μειονεκτήματα του:
Από γυναικείο περιοδικό: Πρέπει να έχουμε υπόψη μας πως ακόμα και μετά από έναν μεγάλο καβγά ίσως να μας κτυπήσει την πόρτα ένας δικαστικός επιμελητής για να μας κοινοποιήσει πως ο σύντροφός μας την έκανε για άλλη γη, άλλα μέρη και προφανώς άλλες γυναίκες. Η κεραμίδα μπορεί να είναι ακόμα χειρότερη αν λάβουμε το προσκλητήριο του γάμου του, πράγμα που σημαίνει πως εκείνος δεν θα χρειαστεί να επιβαρυνθεί ούτε καν με μια χούφτα ευρώ για να συντάξει για χάρη μας έστω και μια κοινοποίηση, βουτηγμένη ίσως στην κολόνια που εμείς του είχαμε αγοράσει στα τελευταία του γενέθλια!

Το ΙΚΑ δεν αναγνωρίζει το Σύμφωνο Ελεύθερης Συμβίωσης, κάτι που σημαίνει ότι όσοι πολίτες έχουν επιλέξει αντί της εκκλησίας να υπογράψουν το Σύμφωνο, μένουν χωρίς ασφαλιστική κάλυψη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Το ΙΚΑ με εγκύκλιο που εξέδωσε διευκρινίζει πως δεν καλύπτει ασφαλιστικά ως έμμεσα μέλη, συντρόφους ασφαλισμένων που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης. 


ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας επιδιώκει να γίνει πρωθυπουργός της χώρας μας και εκπρόσωπος του Ελληνικού λαού με απόψεις και θέσεις που προσβάλλουν θεμελιώδεις αρχές της Ελληνικής κοινωνίας, όπως είναι ο γάμος, η οικογένεια, η αξία της γυναίκας και της συζύγου, την ορθοδοξία κλπ. 

ΠΗΓΕΣ:
http://www.uowm.gr/registration/eggrafa/politiki_ithiki.pdf
http://www.pemptousia.gr/


13 σχόλια:

  1. Είστε φαιδροί... να 'στε καλά με κάνατε και γέλασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ "ανώνυμε" όταν πολιτικά πρόσωπα στην προσωπική τους ζωή δεν πιστεύουν τους θεσμούς και τα ήθη της χώρας μας περιμένετε μετά να σας εκπροσωπήσουν και να σας υποστηρίξουν με την πολιτική τους;
      Αν διαβάσατε όλο το άρθρο περιμένουμε την κρητική σε αυτό και ιδιαίτερα σε ποιο σημείο γελάσατε.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ ανώνυμε,
    αν έβλεπες την Ελλαδική πτώση στην ρεαλιστική της διάνοια, ίσως και μην γελούσες.
    Άσε λοιπόν κάποιους άλλους που έχουν αρχίσει σοβαρά ν'αναρωτιούνται (μα τί φταίει επιτέλους για όλη αυτήν την φθορά;) να κρίνουν και αφαιθούν ελεύθεροι από τα δεσμά της ψευτοελευθεριότητας!!!

    Ο καθαγιασμένος γάμος, ο πειθαρχημένος, ο χωρὶς διαστροφή, διατηρεῖ τὸν ἄνθρωπο από φυσικὴ και ηθικὴ πλευρά ισορροπημένο, ἐνῷ κάθε ἄλλη μορφὴ, διαφθείρει ὁλόκληρο τὸν ἄνθρωπον, δηλαδή τὴν ψυχὴ καὶ τὸ σῶμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο λοιπον το κειμενακι κανει τον Τσιπρα (ως πολιτικο) ακομα πιο σοβαρο ανθρωπο! Μετα απο 22 χρονια παραμενει με την συντροφο του και τα 2 τους παιδια, χωρις κανενας πολιτιακος ή θρησκευτικος δεσμος να του το επιβαλλει.
    Kyra daMestica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η kyra daMestica έχει δίκιο... η ηθική άλλωστε δεν έχει να κάνει με τύπους. Ο άνθρωπος είναι με την ίδια γυναίκα τόσα χρόνια, έχει δύο παιδιά... θεωρεί το μεγάλωμα ενός παιδιού πιο σημαντικό και από την ηγεσία του στο κόμμα την ώρα που κάποιοι άλλοι φιλάνε σταυρούς και κάθε πέντε χρόνια κάνουν και από ένα θρησκευτικό γάμο... είστε υποκριτές και ζείτε στο 50. έχουμε ανεξιθρησκεία και η προσωπική ζωή είναι ιδιωτική υπόθεση του καθενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί φίλοι, ο κύριος Τσίπρας για να "χτυπήσει" τους θεσμούς αυτού του κράτους δεν παντρεύεται αλλά υπογράφει συμφωνητικό ελεύθερης συμβίωσης. Αυτό σημαίνει ότι δεν σέβεται τον θεσμό του γάμου και δεν εννοούμε από θρησκευτικής πλευράς μια που θα μπορούσε να παντρευτεί πολιτικά σε ένα δημαρχείο, μήπως μπορείτε να σκεφτείτε τις συνέπειες που έχει αυτό για μια γυναίκα; Μήπως μπορείτε να σκεφτείτε γιατί μπορεί να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια ένας άντρας και να μην αναλάβει και τις νομικές ευθύνες που έχει μέσα από τον γάμο απέναντι στην οικογένεια του.
    Ο νόμος δεν θεωρεί οικογένεια την ελεύθερη συμβίωση του κύριου Τσίπρα, φυσικά στην προσωπική του ζωή μπορεί να κάνει ότι θέλει, αλλά όχι ένα πολιτικό πρόσωπο που παραλίγο να γίνει πρωθυπουργός.
    Αν ο ίδιος δεν σέβεται την οικογένεια τουλάχιστον θεσμικά πως θα μπορούσε να κυβερνήσει αυτή την χώρα και να την υπερασπιστεί όταν ξέρουμε ότι ο θεσμός της οικογένειας βάλλεται συνεχώς, αλλά και ο ίδιος τον απαξιώνει εμπράκτως.
    Αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι η φθορά των θεσμών και της ηθικής, με αύξηση της αδιαφορίας και του ατομισμού μας έφτασαν ως εδώ. Τα πολιτικά πρόσωπα που βρίσκονται ενεργά στην πολιτική σκηνή της χώρας μας με την ανηθικότητα και την δικιά μας ανοχή σήμερα έγιναν δυνάστες και εξουσιαστές του Ελληνικού λαού, πιθανότατα και οι 300 να είναι προδότες και να εκτελούν τις διαταγές των αφεντικών τους.
    Παρόλο που ο λαός με τις τελευταίες εκλογές έστειλε το μήνυμα του και την αντίδραση στην πολιτική που του επέβαλαν τα τρία τελευταία χρόνια, τίποτα δεν άλλαξε, κατάφεραν να το αποσιωπήσουν και να συνεχίσουν το έργο τους. Συνένοχοι είναι όλοι τους ακόμα και οι δυνάμεις της αριστεράς που υποτίθεται προασπίζονται τα συμφέροντα του λαού, είμαστε σίγουροι πλέον ότι η ανηθικότητα των πολιτικών προσώπων στην προσωπική τους ζωή αντικατοπτρίζεται ταυτόχρονα και στην πολιτική τους, μια που δεν τους ελέγχει κανείς, ο νόμος τους προστατεύει και η εξουσία είναι γλυκιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειναι αδιανοτητο στο 2012 να κακοφαινεται σε καπιους το απολθτο δικαιωμα στιν ελευθερια.
    η θρησκεια ανα την ιστορια ολων των εθνων υπηρξε και ειναι η αρχη καθε κακου.
    Με βεβαιοτητα ισως τωρα που δημοσια προσωπα αποδεικνειουν με το τροπο ζωη τους το αναχρονιστικο των ιδεων που παροθσιαζει το 'τραγικο' κειμενο παραπανω ισωσ και αλλοι ελληνες ξυπνησουν και καταλαβουν πως η ορθοδοξια ειναι ισως μια μοναδικη και αληθινη παραδοση στο περασμα των χρονων αλλα η επιβολη θεσμων για κοινωνικη αποδοχη ειναι πεπερασμενες αξιες που σε πολλες περιπτωσεις καταστρεψαν ολοκληρες ζωες.
    Λαυρεντης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κύριε "Λαυρέντη" θεωρούμε ότι η απόλυτη ισοπέδωση των θεσμών και αξιών μας έφτασε σήμερα σε αυτή την κατάντια, μην ξεχνάτε ότι η ανοχή μας και η αδιαφορία μας τους αφήνει ανεξέλεγκτα να ενεργούν τα "διεστραμμένα" πολιτικά πρόσωπα.
      Το άρθρο που αναπτύξαμε αναφέρεται στον θεμελιώδη δεσμό του γάμου, που ακόμα και οι άθεοι παντρεύονται πολιτικά, εσείς αναφέρεστε την θρησκεία, ενώ εμείς στην οικογένεια.
      Εσείς μιλάτε για ξεπερασμένες αξίες, αλλά δεν αναφέρεστε στις σύγχρονες αξίες, μήπως σήμερα δεν υπάρχουν αξίες; γιατί η φθορά μας κατάντησε χειρότερα από τα ζώα. Σας εξηγήσαμε παραπάνω το τι κάνει ο κύριος Τσίπρας στην προσωπική ζωή δεν μας ενδιαφέρει, αλλά όταν αυτός βρίσκεται στην Βουλή και είναι πολιτικό πρόσωπο δεν έχει δικαίωμα να μην πιστεύει στον θεσμό της οικογένειας, γιατί ποτέ δεν θα τον υπερασπιστεί. Μόνο οι εχθροί του έθνους μας επιδιώκουν την διάλυση της οικογένειας και της ιστορίας μας.
      Αν έχετε οικογένεια και παιδιά τότε θα καταλαβαίνετε απόλυτα τι εννοούμε με αυτό το άρθρο.
      Τέλος το άρθρο μας δεν είναι θεολογικό, οπότε μην διαστρεβλώνεται το νόημα του.

      Διαγραφή
  7. Εμπρός πίσω...
    Ο πολιτικός γάμος ή το σύμφωνο συμβίωσης δεν είναι νόμιμα σε αυτή τη χώρα;;;
    Παιδιά λίγη έρευνα παραπάνω δε βλάπτει… Γνωρίζω καλά τη Μπέτυ χρόνια(έχουμε συγγενικούς δεσμούς) και όντως ή σχέση της με τον Αλέξη ήταν χρόνια και πάντα τον στήριζε. Είναι επίσης εξαιρςετική επιστήμων(όπως ο πατέρας της που ήταν μαθηματικός και ο θείος της χήμικός χρόνια διευθυντής στο Σεισμανόγλειο). Προέρχεται από μία μέση αστική οικογένεια με αριστερά πιστεύω και όχι οικογένεια «βιοπαλαιστών….» Ο πατέρας της πριν από τη χούντα είχε επί της Κωλέττη φροντιστήρια αλλά του τα έκλεισαν και αναγκάστηκε να πάει στο Παρίσι, ενώ η μητέρα της ήταν νοσηλεύτρια. Είχαν και μια μικρή ακίνητη περιουσία. Μεγάλωσε όχι πλούσια αλλά σίγουρα με άνεση στο όμορφο τότε κέντρο της Αθήνας. Επίσης ο παππούς της Κωνσταντίνος Μπαζιάνας πριν τη κατοχή διατηρούσε σε νεοκλασικό(που δεν υπάρχει πια)από τα μεγαλύτερα εμποροραφεία στην κωμόπολη των Σοφάδων(Καρδίτσα)απ’ όπου η οικογένεια Μπαζιάνα κατάγεται… Είχαν πριν το πόλεμο τον «τρόπο» τους οι Μπαζιάνες όχι και βιοπαλαιστές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ «ανώνυμε» αν αυτό που βιώνουμε σήμερα είναι το εμπρός τότε προτιμούμε το πίσω, τότε που οι άνθρωποι είχαν την στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβουν τις ανθρώπινες αξίες, τους θεσμούς και τον σεβασμό στην οικογένεια και στο συνάνθρωπο μας. Πολύ φιλελευθερισμός έχει πέσει τελευταία και αυτό που βλέπουμε είναι οι αριστεροί να υποστηρίζουν την παρανομία, χωρίς κανένα σεβασμό στους νόμους αυτού του κράτους.
      Ότι αφορά την νομιμότητα ή όχι του πολιτικού γάμου και για το σύμφωνο συμβίωσης δεν εκφράστηκε κανένα είδος παρανομίας στο δημοσίευμα μας, θα σας παρακαλούσαμε να διαβάζετε πρώτα και μετά να γράφετε σχόλια.
      Το αν εμείς κάναμε λίγη έρευνα ή πολύ μπορείτε να δείτε μέρος από τις πηγές που χρησιμοποιήσαμε στο τέλος του κειμένου.
      Η κυρία Μπέτυ Μπαζιάνα, να είναι πάντα καλά, ευτυχισμένη με τον άντρα που συμβιώνει, να χαίρετε τα παιδάκια της και να έχει πάντα υγεία.
      Εμείς προσωπικά αν ήμασταν στην θέση της δεν θα συζούσαμε (συμβιώναμε) με κανέναν κύριο Τσίπρα, που όπως προαναφέραμε οποιαδήποτε στιγμή του την πέσει καμιά μικρούλα και την παντρευτεί τότε η κυρία Μπέτυ θα μείνει μόνη της με δύο παιδάκια αφού το συμφωνητικό ελεύθερης συμβίωσης λύνεται αυτόματα με έναν οποιοδήποτε γάμο και καμία νομική ευθύνη προς την υποτιθέμενη οικογένεια του δεν θα έχει.
      Δεν λέμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί και σε καμία περίπτωση δεν το ευχόμαστε, όμως μια τέτοια πιθανότητα μπορεί να συμβεί.
      Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να μην είναι αόριστα και να επικεντρώνονται στις αντιρρήσεις σας σε συγκεκριμένα σημεία που αναγράφονται στο κείμενο και όχι στο γενεαλογικό δέντρο της κυρίας Μπέτυ Μπαζιάνα.

      Διαγραφή
  8. Επιτέλους ! Συμβίωση χωρίς παπάδες που ζητάνε χρήματα για να σε παντρεψουν! Χωρίς παράβολα, χωρίς γραφειοκρατικές σπεκουλες! Να μην αναφέρω και την ταλαιπωρία και τα έξοδα του διαζυγίου! Ετοιμος για συμβόλαιο συμβιωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αν οι "ελεύθεροι Έλληνες" έχουν αυτά τα μυαλά τότε προτιμώ να ανήκω στους σκλαβωμένους...!!!...Hellooooo 2015 ...you know?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία Despoina Zymvragou η άποψη σας είναι ότι φτάσαμε στο 2015 ;; Φοβερή η διαπίστωση σας, ξέρετε έχουμε εκστασιαστεί....
      Καλά δεν έχετε να προβάλετε κάποια συγκεκριμένη αντίθεση στα γραφόμενα ;
      Υ.Γ. το κείμενο αναρτήθηκε το 2012, πέρασαν 2 1/2 χρόνια από τότε ...

      Διαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)