Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ - 1453

Εφ. Χουριέτ 6-12-2011

ΝΑ Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ



Δημοσιεύτηκε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας ¨Κατάκτηση 1453¨ που έχει θέμα την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης από τον σουλτάνο Μωάμεθ τον Πορθητή. Στην ταινία που έχει το χαρακτηριστικό του μεγαλύτερου προϋπολογισμού εγχώριας ταινίας, τον ρόλο του Μωάμεθ του Πορθητή ζωντανεύει ο Ντεβρίμ Εβίν, τον ρόλο του Ουλουμπατλί Χασάν ο Ιμπραήμ Τσελικόλ, και τον ρόλο της κόρης του Ουρβανού Ερά η Ντιλέκ Σερμπέστ.







2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το σχόλιο του fetih1453@hotmail.com διαγράφηκε από τους διαχειριστές του blogspot ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επειδή δεν τηρούσε τις προδιαγραφές που αναφέρουμε πριν την δημοσίευση για κάθε σχόλιο.
    Συγκεκριμένα δεν ήταν γραμμένο με Ελληνικούς χαρακτήρες και στην Τούρκικη γλώσσα, επίσης το περιεχόμενο ήταν υβριστικό, ειρωνικό και ξεπέρασε τα όρια της ευπρέπειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)