Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

Ομολογία Κ.Μητσοτάκη μετά από δύο χρόνια τρέλας: «Ασθενείς πεθαίνουν από άλλα αίτια και τους γράφουμε θανάτους-Covid»

Σχόλιο ιστολογίου:
φαίνεται το "Μητσοτάκη γαμ@@ε" καθώς και οι επερχόμενες εκλογές, έκαναν τον πρωθυπουργό να πει την πραγματικότητα, τώρα που έρχεται η ώρα της κρίσης, τώρα που θα αναλάβει την ευθύνη των πράξεων του και των πολιτικών επιλογών, κινδυνεύει η καρέκλα του ...
Τι άλλο θα περιμέναμε από έναν πρωθυπουργό που έχει έναν αφορισμό, τι άλλο θα περιμέναμε από αυτόν που αποφάσισε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό σε ηλικίες πάνω από τα 60, και όλα τα εκδικητικά μέτρα που πήρε για τους ανεμβολίαστους, τι άλλο θα περιμέναμε από την ανευθυνότητα του στις χιονοπτώσεις, στις πλημύρες και στις πυρκαγιές ...  

Με τον πιο επίσημο τρόπο ομολόγησε πλέον η κυβέρνηση ότι καταγράφει θανάτους που δεν έχουν σχέση με τον κορωνοϊό, ως θανάτους κορωνοϊού!

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη του στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από τους θανάτους οι οποίοι αναφέρονται είναι θάνατοι ασθενών οι οποίοι πεθαίνουν ενδεχομένως από άλλες αιτίες με Covid-19, όχι από Covid-19».

Γιατί όμως μετά από δύο χρόνια αυτή η ομολογία; Ήταν ο ίδιος που εδώ και δύο χρόνια μας έλεγε για φονική πανδημία για την οποία πρέπει να δώσουμε όλες τις ελευθερίες μας, ώστε να προστατευτούμε.

Ο λόγος που γίνεται τώρα αυτή η ομολογία είναι γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στον πάτο της διαχείρισης του Covid-19 και καθημερινά καταγράφει περίπου 100 θανάτους με κορωνοϊό, την ώρα που οι περισσότερες χώρες του κόσμου έχουν αφήσει πίσω τους την πανδημία.

 Η κυβέρνηση αρνείται να ομολογήσει ότι με την πολιτική της οδήγησε εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) Έλληνες στο θάνατο, καθώς το ΕΣΥ διαλύθηκε πλήρως και προτιμά να ομολογήσει ότι κατάγραφε «ψεύτικους» θανάτους.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση του Γιώργου Αυτιά για το εάν τελειώνουμε με την πανδημία και εάν θα πρέπει να θυσιάσουμε τις Απόκριες για να σώσουμε το Πάσχα ο πρωθυπουργός είπε:

«Είναι λίγο απλοϊκή αυτή η ανάλυση. Δεν έχουμε τελειώσει με την πανδημία, αλλά είμαστε σε έναν καλό δρόμο, έχουμε μια αποκλιμάκωση κρουσμάτων, των διασωληνωμένων, έχουμε αρκετούς θανάτους δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι κάποιοι από τους θανάτους οι οποίοι αναφέρονται είναι θάνατοι ασθενών οι οποίοι πεθαίνουν ενδεχομένως από άλλες αιτίες με Covid-19, όχι από Covid-19.

Προσέξτε αυτή τη διαχείριση γιατί εμείς ήμασταν οι πιο αυστηροί στον τρόπο με τον οποίο καταγράφαμε τους θανάτους και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Αυτή είναι η καταγραφή των θανάτων, έτσι θα συνεχίσουμε, δεν το κάνουν όμως όλες οι ευρωπαϊκές χώρες αυτό, αξίζει να τονιστεί αυτό, γιατί οι συγκρίσει ορισμένες φορές δεν είναι δικαιολογημένες.

Έχουμε φτάσει στο 84% των ενηλίκων οι οποίοι έχουν εμβολιαστεί, έχουμε 300.000 συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν κάνει τις δύο δόσεις, αλλά δεν έχουν κάνει την τρίτη, τους ζητώ να πάνε να κάνουν την τρίτη δόση, έχουν χάσει τα προνόμια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)