Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022

Γαλλική μελέτη: 0,1% η πραγματική θνησιμότητα του COVID-19 στις ηλικίες 20-59 ανεξαρτήτως εμβολιασμού!



Νέα γαλλική μελέτη που βλέπει το φως της δημοσιότητας, καταδεικνύει το μέγεθος των ψεμάτων με τα οποία media και κυβέρνηση βομβαρδίζουν τους πολίτες επί δυο χρόνια.

Η πραγματική θνησιμότητα από κορωνοϊό είναι σύμφωνα με την μελέτη στο 0,1- 0,2% για τις ηλικίες 20-59! Εμείς εκτιμούμε ότι είναι ακόμα μικρότερη δεδομένου ότι οι καταγεγραμμένοι θάνατοι από COVID19 οφείλονται σε πολύ μεγάλο ποσοστό σε κάποιο συνοδό νόσημα όπως έχουν πολλές αναφέρει οι ίδιοι οι «ειδικοί» αλλά και ο πρωθυπουργός σε πρόσφατη συνέντευξη.


Συγκεκριμένα η γαλλική μελέτη συμπεραίνει πως ο κίνδυνος να καταλήξει κάποιος από τον κορωνοϊό όταν προσβάλλεται από τις μεταλλάξεις Δέλτα ή Όμικρον, είναι σχεδόν μηδενικός ανάμεσα στις ηλικίες 20-59 ετών, ανεξαρτήτως της εμβολιαστικής κατάστασης!

Η ίδια μελέτη ισχυρίζεται ότι ο κίνδυνος αυτός είναι στο 1% με την Όμικρον για τις ηλικίες 60-79 και στο 3% με την Δέλτα ανεξαρτήτως πάλι εμβολιαστικής κατάστασης!

Σύμφωνα πάντα με την ίδια μελέτη το πραγματικό όφελος των εμβολίων φαίνεται μόνο σε ηλικίες άνω των 80 ετών! Ένα άτομο σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα έχει περίπου 4,5% πιθανότητα να πεθάνει στο νοσοκομείο από covid εάν μολυνθεί με την παραλλαγή Omicron και περίπου 11,5% με Delta.

Εάν εμβολιαστεί χωρίς αναμνηστικό , αυτή η αναλογία πέφτει ακόμη και στο 2,4% για το Omicron και στο 4,7% για το Delta. Ο κίνδυνος μειώνεται περαιτέρω με μια αναμνηστική δόση σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα . Ο θανατηφόρος κίνδυνος πέφτει στο 0,7% με την παραλλαγή Omicron και 3,7% για την Delta.

Επομένως το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα: Εκβιάζουν εκατομμύρια ενεργούς πολίτες διαχωρίζουν και φτωχοποιούν την κοινωνίας μόνο και μόνο για να σώσουν ελάχιστους 80αρηδες που ο καθένας εξ αυτών έχει τρία ως τέσσερα υποκείμενα νοσήματα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)