Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Στους πολίτες άνω των 60, που δεν εμβολιάστηκαν, επιβάλλεται Πρόστιμο εκατό (100) ευρώ! Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί...

 Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Να λες ότι δεν είναι διάκριση γιατί...
«Θα μπορούσε να είχε εμβολιαστεί…»
Είναι σαν να λες...

Δεν είναι βιασμός...
«Θα μπορούσε να το απολαύσει…»

Σε όσους πολίτες  άνω των 60 ετών, που δεν εμβολιάστηκαν μέχρι 17.1.2022, επιβάλλεται Διοικητικό Πρόστιμο εκατό (100) ευρώ κάθε μήνα!
«Αριθμ. ΓΠ.οικ. 7586 – ΦΕΚ Τεύχος B’ 608/12.02.2022
Καθορισμός διαδικασίας προσδιορισμού των υπόχρεων προσώπων και επιβολής του διοικητικού προστίμου της παρ. 4 του άρθρου 24 του ν. 4865/2021 (Α’ 238)
ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – ΥΓΕΙΑΣ – ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Αποφασίζουμε!
»

12 Φλεβάρη 2022... Μια μαύρη σελίδα φασισμού, απαρτχάιντ, ντροπής που δεν θα σβήσει ποτέ από το ΟΛΟ χωρίς ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ σάπιο πολιτικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων και των δήθεν "επαναστατικών" οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Νατοϊκής αριστεράς.

60χρονοι, υγιείς, που δεν δέχτηκαν να υποβληθούν σε θεραπεία με ένα "πειραματικό σκεύασμα". στερούνται το δικαίωμα στην εργασία, την πάλαι ποτέ καθημερινότητα και τα υποταγμένα πολιτικά κόμματα της βουλής, τα χρηματοδοτούμενα ΚΑΙ με χρήμα του ελληνικού λαού διαδηλώνουν για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, των ζώων, των ανοιχτών συνόρων, των μαθητών Γυμνασίου για να φορούν φούστα τα αγόρια, την "πράσινη ανάπτυξη" και πράσινα άλογα, την "κλιματική αλλαγή" της Γκρέτα κι ότι άλλο έχει ο κάθε διεστραμμένος νους των 300 υπαλλήλων των πολυεθνικών Big Pharma.

Στην ίδια διατεταγμένη υπηρεσία η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία, τα πουλημένα συνδικάτα των καλοταϊσμένων εργατοπατέρων, οι λεγόμενοι πανεπιστημιακοί δάσκαλοι που χρυσοπληρώνει ο λαός μας, οι ιεραρχία της λεγόμενης εκκλησίας και φυσικά οι λειτουργοί της λεγόμενης "δικαιοσύνης", που προκαλούν πλέον μόνον γέλιο. Η "δικαιοσύνη" των συνταγματικών μνημονίων, των δικαστών που ψαρεύουν νεαρούς, που έκριναν συνταγματικές τις περικοπές μισθών στους φτωχούς, αλλά αντισυνταγματικές τις περικοπές των δικών τους μισθών.

Αναπάντητο ερώτημα!

Στην αποικία "Ελλάδα" όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα -κι εκείνα της δήθεν εξωκοινοβουλευτικής Νατοϊκής αριστεράς-, πέρα κι έξω από τις θεατρικές παραστάσεις με κοκορομαχίες των κομμάτων για άγρα ψήφων με δήθεν διαφοροποιήσεις [βλέπε: Ξεκίνησε η παράσταση «ποιος θα μας σώσει καλύτερα»!] και κυρίως τα κόμματα της λεγόμενης "αριστεράς" έχουν συμμορφωθεί με τα κόμματα Big Pharma και περιφρουρούν το καθεστώς, καθεστώς απαρτχάιντ... επιθυμώντας περισσότερο έλεγχο "ανεμβολίαστων λεπρών"! Αξίζει, όμως, να δούμε και να αναρωτηθούμε γιατί και κυρίως πως οι πολυεθνικές Big Pharma έβαλαν ακόμη και την λεγόμενη "κομμουνιστική αριστερά" στο "παιχνίδι" της παγκοσμιοποίησης του υπερεθνικού κεφαλαίου. Για το άλλο αστικό πολιτικό σύστημα δεν υπάρχουν απορίες κι η μέθοδος είναι τόσο απλή...

Το ΚΚΕ για το Green Pass = Διαβατήριο εμβολιασμένου (Ενωσιακό ψηφιακό πιστοποιητικό για μετακινήσεις και "προνόμια"στο 4ο Ράιχ, τις χρηματικές ποινές χυδαίου φασιστικού εκβιασμού για τους άνω των 60χρονων... τις διακρίσεις-απαρτχάιντ, την επιστροφή στο έγκλημα που καταδικάστηκε στη Νυρεμβέργη... ΓΙΑΤΙ δεν είναι στους δρόμους, όπως τα αδελφά του κομμουνιστικά κόμματα;

Ο Ιταλός κομμουνιστής Γερουσιαστής Emanuele Dessì, αλλά κι άλλοι Γερουσιαστές για συμπαράσταση, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας (αδελφό κόμμα του ΚΚΕMarco Rizzo, αλυσοδένεται μπροστά στο Palazzo Madama (Ιταλική Γερουσία) εναντίον του μέτρου επιβολής προστίμου 100 ευρώ το μήνα για τους άνω των 50 ετών Ιταλούς πολίτες, για την υπεράσπιση του δικαιώματος εργασίας και επιλογής να μην εμβολιάζονται με πειραματικό "εμβόλιο". Στο βίντεο παρατηρούμε την προσπάθεια του καραμπινιέρου να τον απομακρύνει κι ο εκλεγμένος κομμουνιστής βουλευτής του δηλώνει πως κανένα όργανο τάξης κι ασφάλειας δεν έχει δικαίωμα ν' ακουμπήσει εκλεγμένο εκπρόσωπο του λαού.

«Κομμουνιστικό Kόμμα
Aυτή είναι η δράση μας για την καταπολέμηση του Green Pass (
πιστοποιητικό εμβολιασμένου).
Από χθες, εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι άνω των 50 ετών θα τεθούν σε αναστολή χωρίς αμοιβή.
Ως γνήσιοι κομμουνιστές δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε σιωπηλοί απέναντι σε ένα μέτρο που εισάγει διακρίσεις που στρέφεται εναντίον όσων ζουν από τη δουλειά τους, εναντίον του Συντάγματος και δεν προστατεύει τη δημόσια υγεία...
»

 
Καταπέλτης ο Marco Rizzo, Γ.Γ. του του αδελφού του ΚΚΕ κόμματος στην Ιταλία:
«Η Pfizer κέρδισε τον πόλεμο... Είναι πιο ισχυρή από ένα κράτος...
Το πρόστιμο των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 50 δεν είναι μέτρο υγειονομικό, αλλά πολιτικών διακρίσεων κι εντάσσεται στον κοινωνικό έλεγχο...
Η σημερινή παγκοσμιοποιητική δήθεν αριστερά είναι εργαλείο των τραπεζών και του χρηματοπιστωτικού συστήματος... είναι προδότες των παραδόσεων του εργατικού κινήματος, των αγώνων που άλλαξαν την πατρίδα μας... Αυτή η αριστερά έχει υποστεί μετάλλαξη από τις τράπεζες...
Για όλα αυτά το Σάββατο 26 Φλεβάρη θα διαδηλώσουμε σε 20 πόλεις της Ιταλίας...»... μεταξύ άλλων στο "Radio Radio TV"

Να σημειωθεί πως ο κομμουνιστής Γερουσιαστής Emanuele Dessì δεν έχει εμβολιαστεί, δεν έχει "πιστοποιητικό εμβολιασμένου", του απαγορεύεται η είσοδος στη βουλή για να ασκήσει τα καθήκοντα που του ανάθεσε εκλέγοντάς τον ο ιταλικός λαός και αναμένει το μηνιαίο πρόστιμο των 100 ευρώ, ώστε να πειθαρχήσει στις πολυεθνικές Big Pharma! Σε πλήρη διάσταση με τους συντρόφους του στην Ελλάδα, αλλά και τον βουλευτή της άλλης "αριστεράς" Παύλο Πολάκη, που κραυγάζει επί παντός επιστητού, αλλά πειθάρχησε στον Τσίπρα-Big Pharma και τον σύμβουλο υγείας του Τσίπρα, κάποιο Γρηγόρη Γεροτζιάφα που θεωρεί την απόφαση της κυβέρνησης να διευρύνει την υποχρεωτικότητα «πολύ σωστή» (Αυγή, 2 Δεκέμβρη 2021: Γρηγόρης Γεροτζιάφας / Καθολικός εμβολιασμός, κίνημα για άρση των πατεντών, τεστ, ενίσχυση του συστήματος υγείας)

Ο Κουτσούμπας γιατί πειθαρχεί στα διατάγματα Πλεύρη-Μητσοτάκη; Που βρίσκονται στρατοπευδεμένες οι δυνάμεις του λεγόμενου "κόμματος της εργατικής τάξης";


 Αναμένοντας τον σ. Κουτσούμπα να κάνει την 4η Δόση, "ενισχυτική της 3ης αναμνηστικής"... όπως διαβεβαιώνουν οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο...

«Το ταξικό μίσος πρέπει να αποκατασταθεί.
Οι ισχυροί μισούν τους προλετάριους, οι προλετάριοι πρέπει να κάνουν το ίδιο
»
Edoardo Sanguineti

Σας εμβολιάσαμε με ένα αναποτελεσματικό και επικίνδυνο πειραματικό φάρμακο. Πειραματικό, όπως διαβεβαιώνουν οι ίδιες πολυεθνικές!
Το παρέχουν πέρα κι έξω από κάθε προηγούμενη νομοθεσία περί φαρμάκων, εκβιαστικά και σε ηλικιωμένους, παιδιά, εγκύους, υγιείς... Ένα έγκλημα που το δικαιολογούν κρυμμένοι πίσω από τους "ειδικούς" στους οποίους πρόσφεραν "ασυλία κι ακαταδίωκτο"... Δεν τολμούν να το θέσουν ως υποχρεωτικό, όπως όλα τα φυσιολογικά εμβόλια, αλλά σε εκβιάζουν ν' αναλάβεις προσωπικά τις ευθύνες για ότι συμβεί και φυσικά οι πολυεθνικές πήραν την υπογραφή των πλασιέ-πολιτικών, ώστε να μην έχουν καμία ευθύνη για αποζημιώσεις που αφορούν παρενέργειες, ή ακόμη και θανάτους.
Η εξασφάλιση εξαίρεσης ουσιαστικά αδύνατη και διώκονται όσοι γιατροί δεν το συστήνουν στους πολίτες.
Παρενόχλησαν και συνεχίζουν να εγκληματούν αδικαιολόγητα τα παιδιά μας στο σχολείο, έχοντας και τη συμπαράσταση των συνδικαλιστικών οργάνων δασκάλων και καθηγητών, στους οποίους ανατέθηκαν και καθήκοντα αστυνομικών ελέγχων.
Τα παιδιά μας έχασαν δύο χρόνια από το σχολείο.
Δύο χρόνια κοινωνικής εμπειρίας που ήταν δικαίωμα.


Δύο χρόνια ζωής!
Έπνιξαν με μάσκες τα παιδιά μας! Μάσκες που δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ στην ικανότητα των πνευμόνων των μικρών, χωρίς καμία μελέτη, έρευνα... απλά, οι "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο, αυτοί που δήλωναν πόσο επικίνδυνη είναι η χρήση μάσκας, κατόπιν την έκριναν αναγκαία χωρίς ίχνος ντροπής.
Έχουν θέσει σε κίνδυνο την ίδια την επιβίωση των παιδιών αφαιρώντας αυθαίρετα τις δουλειές των γονιών τους με τις "υποχρεωτικότητες" τους εκβιασμούς.
Λέγανε και συνεχίζουν να λένε ξεδιάντροπα ψέματα μέσω των μόνιμων στασιδιών στα αργυρώνητα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης.
Σπείρανε μίσος, διχασμό, διχόνοια.
Φυσικά θα συνεχίσουμε να μένουμε εκεί που είμαστε, θα κατανοήσουμε όλους κι όλες που θα εκβιαστούν και θα μπολιαστούν για να μην χάσουν το λιγοστό τους εισόδημα, το ψωμί των παιδιών τους...
Εμείς στο τιμόνι του πλοίου! Ε
σείς οι πολιτικοί, δημοσιογράφοι, δεσποτάδες, δικαστές, συνταγματολόγοι, τηλεπιστήμονες σε διατεταγμένη υπηρεσία, "ειδικοί" με ασυλία κι ακαταδίωκτο... εσείς θα μείνετε εκεί που είστε στριμωγμένοι και δεν θα σας ξεχάσουμε ΠΟΤΕ! Η μνήμη δεν αρχειθετείται και θα την μεταδόσουμε στα παιδιά μας κι εγγόνια μας για να μην ξεχάσουν ποτέ και να μην συγχωρήσουν ΠΟΤΕ! Εσείς θα είστε εκεί μέχρι το παγόβουνο, στο οποίο θα αποφασίσουμε να συντρίψουμε αυτό το πλοίο χωρίς ναυαγοσωστικές λέμβους.
Γιατί εμείς είμαστε εμείς! Εμείς είμαστε Άνθρωποι κι εσείς ένα τίποτα!
Έτσι ήταν πάντοτε, έτσι είναι και θα είναι για πάντα!

Θα γίνουν και προσφυγές στη δήθεν δικαιοσύνη, αλλά κανένας δεν πιστεύει πλέον σ' αυτή την αστική δικαιοσύνη του καθεστώτος, σε "δικαστές" που κοιτάνε το τομάρι τους. Θα είναι μία ακόμη απόδειξη για το τι σημαίνει "δικαιοσύνη" σε ένα καθεστώς που αποφασίζουν οι πολυεθνικές Big Pharma!

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι δικαστής, νομικός, ή "ειδικός" για να κατανοήσει το αυτονόητο!

Χρειάζεται να είναι κάποιος δικαστής ώστε να κατανοήσει το ναζιστικό απαρτχάιντ, πως ο εκβιασμός γίνεται για ένα "φάρμακο" που δεν τολμάει το καθεστώς να το κάνει υποχρεωτικό όπως τα εμβόλια της Ιπποκράτειας Ιατρικής -γιατί αυτό σημαίνει ανάληψη ευθυνών-, αλλά με εκβιασμούς, πρόστιμα, τρομοκρατία, καταπάτηση στοιχειωδών ελευθεριών που δεν καταπατούν ούτε δικτατορικά καθεστώτα να επιμένει την ανάληψη ευθυνών από το ίδιο τον εκβιαζόμενο, το θύμα!

Χρειάζεται να είναι κάποιος δικαστής ώστε να διαπιστώσει πως ο "Κώδικας της Νυρεμβέργης" με την ήττα του Ναζισμού (Ουδείς κανόνας δικαίου και ουδεμία απόφαση δημόσιου ή ιδιωτικού φορέα μπορεί να υποχρεώσει άτομο σε εμβολιασμό...), μετά τη Νίκη του Κόκκινου Στρατού, επανέρχεται σήμερα;
1946: «Κώδικας της Νυρεμβέργης» (Numberger Kodex)... Η δίκη των ναζί γιατρών στη Νυρεμβέργη τελείωσε με την ετυμηγορία του Δικαστηρίου που δεν γνωρίζουν οι "δικαστές";
Αλλά κι η "Σύμβαση του Οβιέδο" που έγινε Νόμος και στην Ελλάδα (Νόμος 2619/1998 - ΦΕΚ 132/Α/19-6-1998: Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας του ατόμου σε σχέση με τις εφαρμογές της βιολογίας και της ιατρικής: Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Βιοϊατρική), χρήζει νομικής ερμηνείας;

«Όποιος επιλέγει το λιγότερο κακό,
αναπόφευκτα καταλήγει να έχει το χειρότερο
»
Αντόνιο Γκράμσι
, "Quaderni del carcere" (Τετράδια της φυλακής)

  Έτσι έστειλε ο Αλέξης το "ενωτικό" του μήνυμα, στο διχασμένο πόπολο... Οκ! Το πιάσαμε το υπονοούμενο!


Αυτή είναι η «Η ΑΘΛΙΑ πραγματικότητα της σημερινής Νατοϊκής αριστεράς, εξηγείται σε ένα σκίτσο!»

* Με το "κόμμα" του "Οι διστακτικοί/ές ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ, μην ακούτε τις μαλακίες", την ανταρσυα που πέρασε στη νέα κουτοπόνηρη στάση "Μαζικοί εμβολιασμοί, αλλά όχι υποχρεωτικοί"... δεν ασχολούμαστε καθόλου! Είναι μέρος της γνωστής πλέον ιμπεριαλιστικής αριστεράςΧατζηστεφάνου... Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους!
 

«Γιατί οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν υποχρεούνται
να καταβάλουν αποζημίωση, για τυχόν βλάβες λόγω εμβολιασμού;
»
Marco Rizzo

Γενικός Γραμματέας Κομμουνιστικού Κόμματος της Ιταλίας (Εμβόλια... το ελληνικό παράδοξο της ομερτά! Ποιος αποζημιώνει; Ποιος πληρώνει;)

 
«Όπου κι αν κατευθύνουν το πλήθος, τρέξτε από την άλλη κατεύθυνση.
Αυτοί κάνουν πάντα λάθος.»
Τσαρλς Μπουκόβσκι

«Η αστική δημοκρατία είναι ένα πτώμα. Πέθανε ακριβώς τη στιγμή που γραφόταν η διακήρυξη των "Δικαιωμάτων του Ανθρώπου", όπου εγγυάται τα πάντα εκτός από την κοινωνική ισότητα των ανθρώπων κι ένα πτώμα δεν έχει δικαίωμα να βρωμίζει την ατμόσφαιρα: πρέπει να θαφτεί. Το καθήκον των αληθινών επαναστατών είναι ν' ανοίξουν ένα τάφο και να ρίξουν μέσα την αστική δημοκρατία.»
Ρικάρδο Φλόρες Μαγόν (1874-1922)

press-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)