Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!

 

Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής

Πριν από ένα μήνα ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε συνέντευξη στον Χατζηνικολάου στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να περισωθεί από την προσωπική του συντριβή που έρχεται οσονούπω! 

Έτσι είπε ότι το πρόστιμο που στυγνά επέβαλλε στους ανεμβολίαστους άνω των 60 ετών, και ψήφισαν πρόθυμα αδιαφορώντας ότι είναι αντισυνταγματικό και απάνθρωπο οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (Κίνημα Αλλαγής), μπορεί να το αποφύγουν κάνοντας το εμβόλιο!! 

Δηλαδή, ενέπαιξε τους απόμαχους του εργασιακού βίου και όλα αυτά τη στιγμή που πλέον όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος η πανδημία είναι στο τέλος της. Ενώ τα εμβόλια αυτά ήδη φάνηκαν ότι δεν είναι αποτελεσματικά και δεν καλύπτουν την όμικρον! 

Άρα προς τι αυτή η εμμονή και η τιμωρητική διάθεση προς τους πολίτες άνω των 60νετων; Επίσης, δεν προέβηκε σε ουδεμία αυτοκριτική  για την προσωπική ευθύνη στην  τραγική και εγκληματική διαχείριση της πανδημίας που είχε σαν αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο χιλιάδων συμπατριωτών μας!  

Για πληροφορίες επί του συγκεκριμένου ζητήματος ανατρέξτε στους κάτωθι συνδέσμους:

1. https://www.ieidiseis.gr/ellada/126284/to-grafima-tis-dropis-i-ellada-pianei-tin-italia-sti-thliveri-koyrsa-thanaton-apo-koronoio  

 2. https://www.aftodioikisi.gr/ygeia/koronoios-ellada-pros-pagkosmia-quot-mayri-quot-protia-stoys-thanatoys-ana-ekatommyrio-pinakes/   

Επίσης, δεν ερωτήθη από τον εν λόγω δημοσιογράφο, γιατί υποστήριξε κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή, ότι η νοσηλεία σε απλές κλίνες προσφέρει την ίδια αποτελεσματικότητα στην θεραπεία του ατόμου με τη νοσηλεία σε ΜΕΘ; 

Ενώ είναι φανερό ότι γνώριζε τη μελέτη Τσιόδρα σύμφωνα με την όποια τουλάχιστον 1.535 άτομα πέθαναν από covid-19 λόγω έλλειψης  ΜΕΘ κυρίως στην επαρχία ! Γιατί αν δε τη γνώριζε, όπως άφησε να εννοηθεί, έπρεπε ήδη να έχει αποπέμψει από την θέση τους αυτούς που την παρέλαβαν! 

Ακόμη,  με ποια λογική ενώ γνώριζε το σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης στις νοσοκομειακές  μονάδες και ενώ αναμενόταν νέο κύμα κορωνοϊού έθεσε σε αναστολή τους νοσοκομειακούς, με  αποτέλεσμα να επέλθουν χιλιάδες θάνατοι συμπατριωτών μας!   

Το επιχείρημα δε ότι τέθηκαν σε αναστολή επειδή δεν εμβολιάστηκαν ώστε να μην κολλήσουν ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία πλέον καταρρίπτεται πανηγυρικά καθότι 2.500 τουλάχιστον χιλιάδες εμβολισμένοι νοσοκομειακοί  έχουν νοσήσει με την Covid-19! 

Η απόφαση αυτή συνεπώς συνιστά  ολοφάνερα εγκληματική πράξη και έπρεπε ήδη να διερευνηθούν για ποινικές ευθύνες οι αρμόδιοι που το επέβαλλαν και αυτοί που το ψήφισαν  στην ελληνική βουλή (πρωθυπουργός, υπουργός υγείας, βουλευτές της ΝΔ και ΠΑΣΟΚ)!! 

Αλλά δυστυχώς η μη ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη περί άλλων τυρβάζει! Ειδικά για την Πιερία οι υπεύθυνοι έχουν ονοματεπώνυμο και πρέπει  να λογοδοτήσουν στο μέλλον  σε μια μη χειραγωγούμενη από την κυβέρνηση δικαιοσύνη! Είναι οι βουλευτές της ΝΔ κύριοι Φώντας Μπαραλιάκος, Άννα Μάνη Παπαδημητρίου και Σάββας Χιονίδης. 

Οι εν λόγω κύριοι και κυρία ευθύνονται μεταξύ άλλων και για την κάκιστη λειτουργία, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες  του προσωπικού που υπηρετεί εκεί, καθώς και τις σημαντικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό του Γενικού νοσοκομείου Κατερίνης, που είχαν  σαν αποτέλεσμα τον θάνατο εκατοντάδων συμπατριωτών μας από την Covid-19 και άλλες  ασθένειες  καθότι δεν άσκησαν πίεση, ως όφειλαν εκ της ιδιότητάς τους, στους υπεύθυνους της κυβέρνησης  να ενισχυθεί σημαντικά το εν λόγω νοσοκομείο! 

Επιπρόσθετα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, αντί να επιτελέσουν  το ρόλο που τους απέδωσε ο ελληνικός λαός στις εκλογές του 2019, κωφεύουν σφυρίζοντας αδιάφορα  και αναλώνονται σε εντυπωσιασμούς άνευ ουσίας  για να πλανέψουν τον ελληνικό λαό που παρακολουθεί άναυδος τις εξελίξεις! 

Επίσης, δυστυχώς  η επίσημη εκκλησία, δια της Ιεράς Συνόδου και αρκετών  Μητροπολιτών, καθώς και ιερέων μετατράπηκε  δυστυχώς  σε  πατερίτσα της κυβέρνησης, αγνοώντας τον κύριο ρόλο της που είναι σωτηρία των ψυχών του χριστεπώνυμου πλήθους και κατά κύριο λόγο, εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, προωθούν τα επικίνδυνα και αναποτελεσματικά εμβόλια θυμίζοντας πωλητές (dealers)   εμβολίων! 

Eνώ δεν την κατακρίνει για τους χιλιάδες άδικους θανάτους για τους οποίους ευθύνεται άμεσα, μεταξύ άλλων αιτιών, γιατί τέθηκαν,  ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, σε αναστολή οι 7.000 υγειονομικοί που απέφυγαν να εμβολιαστούν! 

 Οι ιεράρχες μας αγνοούν ότι αυτή η αντιχριστιανική κυβέρνηση σφράγισε τις εκκλησίες, κυνήγησε ιερείς και πιστούς, απαγόρευσε τη δημόσια τέλεση του Αγιασμού των Υδάτων το 2021, αποφάσισε, χωρίς ουσιαστικό λόγο, την  αλλαγή της ώρας της Θείας Αναστάσεως από τις 12 μ.μ. στις 9 μ.μ., και εκπροσωπείτε από άτομα (βλέπε Κικίλιας και Μόσιαλος)  που χλευάζουν την ορθόδοξη πίστη μας; 

Επίσης, λησμονούν ότι  ο Χριστός μας, που θυσιάστηκε για όλους μας, είναι  υπέρ της ελεύθερης βούλησης των ατόμων και δεν αντιδρούν στην άμεση και έμμεση υποχρεωτικότητα που επέβαλλε η ανάλγητη κυβέρνηση της ΝΔ;

 Προσωπικά επιθυμώ και ο Σεβασμιώτατoς Μητροπολίτης Κίτρου, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεώργιος να λάβει δημόσια θέση και να απαντήσει επί των συγκεκριμένων ερωτημάτων που τέθηκαν παραπάνω. Είναι  πλέον φανερό  και στον πιο αδαή ότι η δημοκρατία στην πατρίδα  μας δεν υφίσταται εδώ και καιρό! 

Ακόμη, καλούμε εκ νέου, την αντιπεριφερειάρχη περιφερειακής ενότητας Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, τους δημάρχους της Πιερίας (κύριοι Κουκοδήμος, Γερολιόλιος και Μανώλας), καθώς και τα αυτοδιοικητικά και κομματικά στελέχη, που είχαν αναφερθεί αναλυτικά σε προηγούμενο άρθρο μου, που είτε ανήκουν στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ, είτε είναι ανεξάρτητα να λάβουν δημόσια θέση αν συμφωνούν ή διαφωνούν με αυτές τις απαράδεκτες και άνευ προηγουμένου στην ελληνική ιστορία, αποφάσεις της κυβέρνησης ανεξαρτήτως αν είναι υπέρ ή κατά του εμβολίων της Covid 19! 

Το ίδιο πρέπει να πράξουν και τα τοπικά στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που είχαν αναφερθεί επώνυμα στο εν λόγω άρθρο μου. Κύριοι και κυρίες πρέπει να γνωρίζετε ότι η σιωπή είναι συνενοχή! 

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα ανήκουστα και  τραγικά ο υπουργός υγείας συνεχίζει να θέτει σε αναστολή τους υγειονομικούς που δεν εμβολιάζονται  και να ομιλεί  ότι σε περίπτωση που δεν εμβολιαστούν μετά τον Μάρτιο, άκουσον άκουσον, θα εκδιωχθούν από το σύστημα υγείας!!

 Παρατηρούμε λοιπόν ότι αμετανόητος να συνεχίζει να εκβιάζει ξεδιάντροπα συμπολίτες μας που έβαλαν πλάτη στα δύσκολα και έσωσαν χιλιάδες συμπατριώτες μας από τον θάνατο, ενώ αδιαφορεί για τους χιλιάδες θανάτους Ελλήνων!!

Ακόμη, η  αδικαιολόγητη υποστήριξη του Χατζηνικολάου  προς τον πρωθυπουργό, με τη μη υποβολή καίριων ερωτημάτων προς αυτόν, φανερώνει ότι η  ελληνική δημοσιογραφία είναι κατευθυνόμενη και δεσμευμένη! 

Δεν θα μπορούσαμε βέβαια να αναμένουμε κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ δώρισε, σε χαλεπούς καιρούς, 35 εκατομμύρια ευρώ από το υστέρημα  του ελληνικού λαού στα ΜΜΕ και ειδικά στους τηλεοπτικούς διαύλους!! 

Συμπερασματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν αυτό το συνονθύλευμα της κυβέρνησης με προεξάρχοντα τον πρωθυπουργό που ανερυθρίαστα ψεύδεται και κοροϊδεύει τους Έλληνες πολίτες στην προσπάθειά του να καλύψει την ανικανότητά του  και τις μέγιστες ευθύνες που του αναλογούν στην τραγική διαχείριση της πανδημίας! 

Ένας πρωθυπουργός που ο ιστορικός του μέλλοντος θα τον αναφέρει με μελανά χρώματα ως τον χειρότερο αρχηγό στην ιστορία του ελληνικού κράτους, μεταξύ άλλων, λόγω του ότι εκβίασε, κατατρομοκράτησε, διαχώρισε, στοχοποίησε και άσκησε ψυχολογική βία σε ένα σημαντικό μέρος του ελληνικού πληθυσμού!

Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης

Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος

Υ.Γ. Aξίζει να διαβαστούν τα παρακάτω άρθρα που αποδεικνύουν την επικινδυνότητα και την αναποτελεσματικότητα των πειραματικών εμβολίων για την αντιμετώπιση της Covid-19:

1.https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ad%cf%81%ce%b5%cf%85%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%87%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%b5%cf%87%cf%8c/

2. Αποκαλυπτική μελέτη Γ.Ιωαννίδη για τον Covid-19: Οι ανεμβολίαστοι νέοι αν νοσήσουν έχουν 0,0013% πιθανότητα θανάτου! | Pronews

3. Wolfgang Wodarg (Γερμανός επιδημιολόγος): Τα εμβόλια είναι ρώσικη ρουλέτα, έως και 300 φορές τοξικά ανά παρτίδα (bankingnews.gr)

4. Ο βραβευμένος με Nobel ιολόγος Montagnier προειδοποιεί: Τα εμβόλια ευθύνονται για τις παραλλαγές του covid 19 (bankingnews.gr)

5. https://dimpenews.com/2022/01/13/%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%B3%CE%B7%CF%84%CE%AE%CF%82-luc-montagnier-%CF%83/

6. https://www.pronews.gr/kosmos/1049710_rfuellmich-vrikame-apodeixeis-oti-ta-emvolia-prokaloyn-megalyteri-zimia-kai-apo-ton-v

7. https://www.eyewideopen.org/?p=2942

8. https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/608597/ta-dedomena-einai-ameilikta-apo-tous-964-varia-nosoyntes-me-covid-19-sto-israil-to-61-einai-emvoliasmenoi-i-588-atoma

oimos-athina.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)