Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

πατήρ Σάββας Λαυρεώτης 7-6-16 (Tv kosmos): Για τη Ληστρική «Αγία» και «μεγαλη» Σύνοδο

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για σαββας λαυριωτηςΣυνέντευξη του  πατήρ Σάββα Λαυρεώτη  (Πρωτεπιστάτου Ιερας μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου ορούς) 7-6-16 ( μέσω Skype )Στον Τηλεοπτικό σταθμο της Ροδου (Tv kosmos)  Για τη  Ληστρική «Αγία»  και «μεγαλη» Ψευτο - Σύνοδο  του Βαρθολομαίου που θα γινει στις 16-6-16 στο Κολυμπάρι  της κρήτης. Πηγή βίντεο http://tvkosmos.gr/
πατήρ Σάββας Λαυρεώτης : ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 




ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΕΔΩ


Συνέντευξη του  πατήρ Σάββα Λαυρεώτη  (Πρωτεπιστάτου Ιερας μονής Μεγίστης Λαύρας Αγίου ορούς) 7-6-16 ( μέσω Skype )Στον Τηλεοπτικό σταθμο της Ροδου (Tv kosmos)  ΤΟ 2017 Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και το ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ '' ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ & ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ''. Πηγή βίντεο http://tvkosmos.gr/
πατήρ Σάββας Λαυρεώτης : ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ https://www.youtube.com/playlist?list=PLhEXqBkFjSSnHvn44meod7oAx6hVFPleV

2 σχόλια:

  1. Leave the Patriarch alone. The monk Savvas is nobody. The Catholic Church exists. The Protestants exist. It is not only the Orthodox Church which represents the Christian faith

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μας φίλε xxxNA αυτό θέλουμε κι εμείς, ο Πατριάρχης να μείνει μόνος του, αυτός ο Οικουμενιστής δεν έχει καμία θέση στην Ορθόδοξη πίστη μας, είναι ο προδότης της εκκλησίας μας.
    Ο μοναχός Σάββας είναι ο εκπρόσωπος από τους Αγιορείτες Πατέρες, δεν είναι ο "κανένας" όπως ισχυρίζεστε. Είναι φίλος μας και έχει την αμέριστη στήριξη μας, αλλά και πολλών ακόμα ιστολογίων, αντίθετα καλούμε τον Πατριάρχη να συνετιστεί και σταματήστε πια εσείς να υποστηρίζετε αυτή την "οχιά".
    Η Καθολική εκκλησία υπάρχει και μαζί με αυτή οι Προτεστάντες, οι Ιεχωβάδες κλπ. όμως η αληθινή Χριστιανική εκκλησία είναι μία η Ορθοδοξία, όπου σέβεται και τις άλλες θρησκείες.
    Παρόλα αυτά δεν δεχόμαστε καμία συνπροσευχή με αιρετικούς, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος πρέπει να πάρει θέση σε όσα συμβαίνουν και διαβρώνουν την εκκλησία μας, αλλιώς θα είναι συνένοχος και συνυπεύθυνος για ότι έχει να συμβεί στο μέλλον.
    Η σιωπή είναι αποδοχή και για εμάς αυτή ονομάζεται προδοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)