Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

H Deutsche Bank κλείνει 188 καταστήματα στη Γερμανία

H Deutsche Bank κλείνει 188 καταστήματα στη ΓερμανίαΗ Deutsche Bank επιβεβαίωσε την Πέμπτη πως κατέληξε σε συμφωνία με το συμβούλιο εργαζομένων της για το κλείσιμο του 25% των υποκαταστημάτων της στη Γερμανία, ελαφρώς λιγότερων από ότι αναμενόταν.
Η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας εφαρμόζει σχέδιο αναδιάρθρωση που ανακοίνωσε το 2015, το οποίο προβλέπει την περικοπή 9.000 θέσεων εργασίας. Οι 4.000 εξ αυτών θα είναι στη Γερμανία.

Στο τέλος του έτους το λουκέτο

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε , η Deutsche Bank ανέφερε ότι θα ξεκινήσει από την περικοπή 3.000 θέσεων στη Γερμανία, οι 2.500 στην μονάδα λιανικής.
Όπως μεταδίδει το CNBC, η γερμανική τράπεζα θα ξεκινήσει το κλείσιμο υποκαταστημάτων στο τέλος του έτους, με στόχο να τα μειώσει στα 535 από τα 723 που είναι σήμερα.
Αν και η τράπεζα θα περιορίσει το δίκτυο της στις μεγάλες πόλεις και στις αγροτικές περιοχές, δεν θα προχωρήσει σε μειώσεις στις μικρές πόλεις.

tribune.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)