Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Μεγαλομπακάλικα, γιατί ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και όχι ΕΛΟΜΑΣ

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 594 21.06.2016
Για τα μαγαζιά στην Κρήτη που γράφουν ΙΝΚΑ, εκδόθηκε η απόφαση 8/2016 του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Χανίων, που διατάσει ηθική βλάβη και να μην χρησιμοποιούν το λογότυπο ΙΝΚΑ στην εμπορική τους δραστηριότητα.
Αυτό, επειδή, τα μαγαζιά αυτά κάνουν εμπόριο και το ΙΝΚΑ είναι λογότυπος από το 1970 της Ένωσης Καταναλωτών του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Δολίως, διαδίδεται με αντιστροφή, πως βγήκε απόφαση να κλείσουν τα μαγαζιά τους και διαδίδουν το ψέμα αυτό, εδώ και εκεί και στους γραμματείς στο δικαστήριο.
Και εδώ ψέματα και εδώ παραπλάνηση και εδώ προσπάθεια εξαπάτησης.
Το χούι δεν αλλάζει. Το θράσος, το μεγάλο θράσος νικά, όχι όμως πάντα, ούτε συνέχεια.
          Φοβούνται, ενώ δεν πρέπει να φοβούνται, καθόλου μάλιστα, τώρα έχει μεγάλο και επιτυχημένο δίκτυο από την ικανότητά τους, ασφαλώς, όχι από τον ξένο τίτλο.
          Δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Ο Σκλαβενίτης πέταξε τη μεγάλη απόχη με την έγκριση και της Επιτροπής Ανταγωνισμού, και ο ΕΛΟΜΑΣ τη δική του, μια χαρά, το δίκτυο του εγκλωβισμού και ελέγχου τιμών, πραγμάτων και αγοράς. Το πορτοφόλι μας δικό τους.
          Δεν λέμε η μαφία της αγοράς, ούτε η μαφία των τιμών της αγοράς, η αγορά δεν προσδιορίζεται εύκολα, ούτε ετεροπροσδιορίζεται από τον καλόπιστο καταναλωτή, ελέγχεται από δίκτυο και αν ένας ρίξει τις τιμές, τον γράφουν μαύρο και σταδιακά τον κλείνουν.
Η Ένωση Καταναλωτών ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, δεν θέλει να κλείσει κανέναν, ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ή μεγαλομπακάλικο στην χώρα. Αντίθετα, θέλουμε ένα, σε κάθε
γειτονιά μας, εκεί κοντά μας.
Το MAKRO μετονομάστηκε σε MART, έχασε τίποτα άραγε το MAKRO και ο Σκλαβενίτης, να μας πει η διοίκηση των μαγαζιών αυτών και οι συνεργάτες.
Πρέπει να λένε την αλήθεια στις γραμματείς των δικαστηρίων και στους δικαστές, αντί όπως ένα σωρό ψέματα στα ασφαλιστικά τους, δήθεν ζητήσαμε να κλείσουν τα μαγαζιά τους και να απολυθούν οι υπάλληλοί τους. Δεν ζητήσαμε ούτε θέλουμε να κλείσει κανένας τους.
Η ίδια αντιστροφή χρησιμοποιήθηκε προς τους εργαζόμενους για το εργοστάσιο ΧΑΤΖΗΣ στην Κίσσαμο. Ζητήσαμε να μην καπνίζει όχι να κλείσει. Πράγμα εύκολο και φθηνό.
Ως εκ του αντικειμένου, οι Ενώσεις Καταναλωτών δεν ζητούν ούτε μπορούν να ζητήσουν ποτέ το κλείσιμο μιας επιχείρησης. Μόνο την ορθή λειτουργία στις τιμές τους.
Οι Καταναλωτές είναι οι εργαζόμενοί τους και οι πελάτες τους, μην τρελαθούμε τώρα με τις μπακαλοφιλοσοφίες στην σέσουλα.
Δεν θέλουμε να μας τα κάνει διανομή στο σπίτι μας ο Σκλαβενίτης με τα φορτηγάκια του.
Θέλουμε να πηγαίνουμε στα μαγαζιά τους, να γυρνάμε στους διαδρόμους τους και να φορτωνόμαστε, ότι θέλουν αυτοί να μας φορτώσουν, όσοι έχουμε πορτοφόλι.
Η διάταξη: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)