Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Όταν το Twitter έβγαλε «άρχοντα της καρπαζιάς» τον Άδωνι Γεωργιάδη

Όταν το Twitter έβγαλε «άρχοντα της καρπαζιάς» τον Άδωνι ΓεωργιάδηΓια «έναν άρχοντα της καρπαζιάς» και «ψεύτη β’ διαλογής που τον… γλεντάει το σύστημα» μιλά μεταξύ άλλων το νέο τραγούδι του Σταμάτη Μορφονιού, το οποίο κάποια sites το συνέδεσαν αυτοβούλως με τον Αλέξη Τσίπρα για τους λόγους που φαντάζεστε.

Το θέμα προσπάθησε να κρατήσει «ψηλά» στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης

Το θέμα προσπάθησε να κρατήσει «ψηλά» στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έγραψε: «Ο άρχοντας της καρπαζιάς» και «ο ψεύτης β´ διαλογής που τον γλεντάει το σύστημα»… για ποιον να είναι το τραγούδι;»
Δυστυχώς για τον ίδιο, όμως, ο συνθέτης του απάντησε – έστω και με λίγες ώρες καθυστέρηση – από ποιον εμπνεύστηκε… «Αφού αναρωτιέσαι για ποιον το έγραψα θα σου πω. Καθρέφτες σίγουρα θα έχεις πολλούς κοντά σου. Κοιτάξου», ήταν η «πληρωμένη» απάντηση του καταξιωμένου συνθέτη.
H απάντηση, όπως καταλαβαίνετε, δεν άρεσε στον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και αποφάσισε να παίξει το… χαρτί του κοινού.

Δημιούργησε, λοιπόν, ένα poll (ή δημοψήφισμα αν προτιμάτε) με την εξής ερώτηση: «Λέω να ακούσουν το τραγούδι όσοι θέλουν και να μας πουν ποιον καθρεφτίζει». Οι πιθανές απαντήσεις είναι δύο. Αλέξης Τσίπρας και Άδωνις Γεωργιάδης.
advniw tweet

Ξανά δυστυχώς για τον ίδιο, οι χρήστες επέλεξαν με μεγάλη διαφορά μάλιστα (71%) – τον κ. Γεωργιάδη, παρά τους ψήφους των λογαριασμών που δραστηριοποιούνται ΜΟΝΟ κάνοντας retweet τα «τιτιβίσματα» του Άδωνη…


Ο τραγουδοποιός μίλησε στη συνέχεια στο e-tetRadio δηλώνοντας ότι δεν επιτρέπει στον Άδωνι Γεωργιάδη να χρησιμοποιεί το τραγούδι του για να κάνει αντιπολίτευση, σχολιάζοντας παράλληλα τα μέσα που έσπευσαν να ερμηνεύσουν τους στίχους του, «δείχνοντας» πίσω από αυτούς τον Αλέξη Τσίπρα:
«Το ότι διαφωνώ κάθετα με τον δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας μετά το δημοψήφισμα, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από το να επιτρέψω στον Άδωνι Γεωργιάδη -αγαπημένου παιδιού του χουντικού Στυλιανού Παττακού- να χρησιμοποιήσει ένα τραγούδι μου για «αντιπολίτευση». Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Επειδή λοιπόν τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε ένα θέμα στο διαδίκτυο με αρκετά site που ανάρτησαν το τραγούδι μου «Ο Άρχοντας» βάζοντας τίτλο «Ένα τραγούδι που (μάλλον) είναι αφιερωμένο στον Τσίπρα» θέλω να πω αυτό: Ο «Άρχοντας» για τον οποίο έχει γραφτεί το τραγούδι βρίσκεται σίγουρα μέσα στην βουλή, βρίσκεται όμως ακόμα σιγουρότερα στη γειτονιά μας, βρίσκεται στην εργασία μας.
Ενίοτε βρίσκεται και στον καθρέφτη μας. Καλό θα ήταν νομίζω από αυτό το τελευταίο να ξεκινήσουμε να τον αναζητούμε μπας κι έρθει κάποια όμορφη μέρα να γλιτώσουμε από δαύτον και να πάμε επιτέλους ένα βήμα παρακάτω».

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)