Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Έκκληση πυροσβεστών από τα Δερβενοχώρια: "Μας έχουν αφήσει χωρίς νερό και φαγητό"

Έκκληση πυροσβεστών από τα Δερβενοχώρια: "Μας έχουν αφήσει χωρίς νερό και φαγητό"Τη στιγμή που οι προσπάθειες του πυροσβεστικού σώματος εστιάζονται εδώ και 3 ημέρες στη μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στα Δερβενοχώρια, φαίνεται ότι κάποιοι ιθύνοντες αμελούν να προβλέψουν ακόμη και τα απαραίτητα για τους δεκάδες πυροσβέστες και εθελοντές δασοπυροσβέστες που καταβάλλουν επί συνεχόμενα 24ωρα υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κατασβέσουν.
«Είμαστε εδώ και επιχειρούμε από το πρωί της Δευτέρας και θα μας αλλάξουν το πρωί της Τρίτης. Έχουμε μείνει χωρίς νερό και χωρίς φαγητό, ζητάμε συνεχώς από τις υπηρεσίες να μας στείλουν, αλλά κανένα αποτέλεσμα. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να παραμείνουμε εδώ και να επιχειρούμε μέχρι να σβήσει και η
τελευταία φλόγα, απαιτούμε όμως σεβασμό και υποστήριξη», ανέφεραν στο zougla.gr εθελοντές δασοπυροσβέστες που συμμετέχουν στην κατάσβεση και θέλησαν να κρατήσουν την ανωνυμία τους, ενώ όπως μας είπαν, το πρόβλημα του μη εφοδιασμού δεν αφορά μόνο αυτούς, αλλά και τους μόνιμους.


Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης


zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)