Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ του προσωπικού στα κανάλια Μετά το MEGA σημαντικές αποχωρήσεις και στον ANT1


καναλιαΝέες απώλειες σε δημοσιογραφικό δυναμικό σημειώνονται στον ΑΝΤ1 την ώρα που το κανάλι οδεύει προς σμίκρυνση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και ενώ κάποιοι δημοσιογράφοι αρνούνται να υπογράψουν τις νέες μειώσεις μισθών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από το ειδησεογραφικό τμήμα του ΑΝΤ1 αποχωρούν:
 

μετά από μακρά θητεία ο αρχισυντάκτης Νίκος Μερτζάνης καθώς και ο έμπειρος σε θέματα υπουργείου Αμυνας Πάρις Καρβουνόπουλος.

Παράλληλα, μετά τον Μιχάλη Τσώχο και τον Κυριάκο Καψή, άλλος ένας αθλητικός ρεπόρτερ, ο..
Ιάκωβος Φιλιππούσης, οδεύει στην έξοδο από το κανάλι μετά και την αποδυνάμωση του αθλητικού τμήματος λόγω της απώλειας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Europa Leauge.
Kαι ενώ η αίθουσα σύνταξης του ΑΝΤ1 αριθμεί όλο και λιγότερα άτομα, η διοίκηση αποφάσισε να καλύψει εκ των έσω την θέση του διευθυντή ειδήσεων (παραμένει κενή από τον Ιούλιο μετά την αποχώρηση του Α. Παναγόπουλου). Οπως ακούγεται νέος διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα αναλάβει ο ΦίλιπποςΦιλιππακόπουλος, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών αρχισυντάκτης στα δελτία ειδήσεων του καναλιού.
– από τη στήλη της Νάντιας Ανδρικοπούλου στο Reallife

ADVERTISEMENT
Περισσότερα στο periodista.gr

olympia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)