Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Forbes: Ο Πούτιν ισχυρότερος άνθρωπος στον κόσμο

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά παραμένει στην κορυφή της λίστας του Forbes με τους ισχυρότερους ανθρώπους στον πλανήτη ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν. Η ετήσια κατάταξη δόθηκε στη δημοσιότητα από το αμερικανικό περιοδικό την Τετάρτη.

Παρά τις δυτικές κυρώσεις και την οικονομική ύφεση στη Ρωσία, τα ποσοστά αποδοχής του Πούτιν έφτασαν σε ύψη ρεκόρ, ανέφερε το περιοδικό Forbes.


Η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ έλαβε την δεύτερη θέση στην κατάταξη σε σχέση με την πέμπτη θέση που είχε λάβει στην περσινή λίστα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα έπεσε κατά μία θέση και βρέθηκε στην τρίτη θέση στον κατάλογο.

Εκτός από τον Πούτιν, τρεις Ρώσοι βρίσκονταν στον κατάλογο: οι επικεφαλής των κρατικών κολοσσών πετρελαίου Rosneft και φυσικού αερίου Gazprom, Ιγκόρ Σέτσιν και Αλεξέι Μίλερ και ο μεγιστάνας, Άλισερ Ουσμάνοφ.

gr.rbth.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)