Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Δείτε ποιους βομβαρδίζουν οι Ρώσοι και ποιους οι Αμερικανοί στη Συρία

Δείτε ποιους βομβαρδίζουν οι Ρώσοι και ποιους οι Αμερικανοί στη ΣυρίαΟ χάρτης δείχνει τους ρωσικούς και αμερικανικούς βομβαρδισμούς στη Συρία από την 1η Σεπτεμβρίου έως την 26η Οκτωβρίου.
Οι ρωσικοί βομβαρδισμοί είναι με τις κόκκινες τελείες μέσα σε κύκλους, οι αμερικανικοί με τις μπλε.
Οι Ρώσοι, όπως φαίνεται ξεκάθαρα, σφυροκοπούν κυρίως τις «μπλε» περιοχές, δηλαδή τα εδάφη που ελέγχονται από το Μέτωπο Αλ Νούσρα, δηλαδή την Αλ Κάιντα, και τον σύμμαχό της, τον υποτιθέμενο Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA).
Βεβαίως έχουν χτυπήσει και στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, στις «μαύρες» περιοχές.
Οι Αμερικανοί από την πλευρά τους προτιμούν να βομβαρδίζουν σχεδόν αποκλειστικά το Ισλαμικό Κράτος, αφήνοντας την εξολόθρευση της Αλ Κάιντα στη Ρωσία.

Με το πράσινο χρώμα είναι τα εδάφη που ελέγχει η κυβέρνηση και με το κίτρινο χρώμα τα εδάφη που έχουν υπό τον έλεγχό τους οι Κούρδοι της Συρίας.
map_syria_airstrikes

tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)