Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Κυβερνοπόλεμος τζιχαντιστών και Anonymous

Πόλεμος


Οι Islamic Cyber Army, ο ισλαμικός κυβερνο-στρατός, με ανακοίνωση που αναρτήθηκε τη Δευτέρα, απαντούν στους Anonymous που τους κήρυξαν χθες, τον «απόλυτο πόλεμο», μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι, που κόστισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους. 

Στην ανακοίνωση τους αποκαλούν «ηλίθιους», αναρωτιούνται «ποιους θα μπορούσαν να χακάρουν;» και καλούν τους οπαδούς του Ισλαμικού Κράτους σε επαγρύπνηση στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με οδηγίες σχετικά με το τί πρέπει να προσέχουν. 
Η απάντηση των τζιχαντιστών στην «κήρυξη πολέμου» αναρτήθηκε στο
siteintelgroup.com, τον διαδικτυακό δίαυλο που έχει χρησιμοποιήσει το Ισλαμικό Κράτος και στο παρελθόν προκειμένου να στείλουν το μήνυμά τους.
Όπως αναφέρουν οι ισλαμιστές χάκερ, το μόνο που έχουν κατορθώσει μέχρι σήμερα οι άνθρωποι με τη μάσκα είναι να προσβάλλουν μεμονωμένους λογαριασμούς twitter και ηλεκτρονικής διεύθυνσης.
Όπως και αν έχει συμβουλεύουν τους οπαδούς του ISIS να είναι προσεκτικοί, να μην ανοίγουν e-mails από άγνωστη πηγή ή ακόμη και προσωπικά μηνύματα από αγνώστους στο twitter ή άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο διάρκειας δύο λεπτών βίντεο, οι Anonymous δηλώνουν ότι ξεκίνησαν ήδη την μεγαλύτερη επιχείρηση κυβερνοεπιθέσων ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, με στόχους ιστοσελίδες και λογαριασμούς στα social media ατόμων που εμπλέκονται και προπαγανδίζουν την τζιχαντιστική οργάνωση.
Όπως ανέφεραν στο Twitter, δημοσιοποίησαν 1000 λογαριασμούς στο Twitter υποστηρικτών και μαχητών του Ισλαμικού Κράτους.

Διαβάστε ακόμη: Οι Anonymous κήρυξαν τον διαδικτυακό πόλεμο στο Ισλαμικό Κράτος [ΒΙΝΤΕΟ]

tvxs.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)