Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Έδωσε την ευλογία του ο Πάπας στην εμφύτευση των RFID τσιπ στον άνθρωπο;


Σύμφωνα με μια ιστοσελίδα (Δείτε ΕΔΩ) ο Πάπας Φραγκίσκος είναι υπέρ της εμφύτευσης των RFID στον άνθρωπο και επιπλέον τα θεωρεί ευλογία από τον Θεό!

Σύμφωνα όμως με μια άλλη ιστοσελίδα (Δείτε ΕΔΩ) όλο αυτό δεν είναι πάρα μια κακόγουστη φάρσα της προηγούμενης ιστοσελίδας.

Όπως έγινε και την προηγούμενη φορά με τα εμφυτεύσιμα τσιπάκια στα νοεγέννητα από τον Μάϊο (πέρασε ο Μάϊος αλλά υποχρεωτική εφύτευση δεν είδαμε) πρέπει να προσέχουμε τι μεταφράζουμε και τι αναπαράγουμε στις ιστοσελίδες μας.

Η αλήθεια στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι η αρχική δημοσίευση γίνεται από μια αμφιβόλου αξιοπιστίας ιστοσελίδα, αλλά και η διάψευση γίνεται από μια άγνωστη ιστοσελίδα. Το συγκεκριμένο θέμα δεν αναπαράγεται από καμμιά ξένη ιστοσελίδα κύρους και αξιοπιστίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)