Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΙΝΔΙΕΣ: Φρίκη! Βίαζαν παιδιά οικοτροφείου και τα ανάγκαζαν να τρώνε περιττώματα!

Δεν έχει τέλος η φρίκη και ο αποτροπιασμός που προκαλούν όσα έρχονται στο φως για τους ομαδικούς βιασμούς στην Ινδία. Μετά τις δυο αδερφούλες που αυτοκτόνησαν μετά το βιασμό τους, μια νέα τραγική ιστορία προκαλεί σοκ!

Πέντε ανήλικα παιδιά που έμεναν σε οικοτροφείο της δυτικής Ινδίας αποκάλυψαν πως είχαν βιαστεί επαλειμμένα, είχαν υποχρεωθεί να βλέπουν ταινίες πορνό και στη συνέχεια να αναπαριστούν μεταξύ τους στις σκηνές! Κι αν δεν συμμορφώνονταν με τις αρρωστημένες διαταγές και ορέξεις, εξαναγκάζονταν να τρώνε περιττώματα ως τιμωρία.
Αν τα παιδιά δεν "υπάκουαν", τιμωρούνταν με το να τρώνε περιττώματα σκύλων και αν έκαναν εμετό, τα έβαζαν να τρώνε τον εμετό!
Ο ιδιοκτήτης και η διευθύντρια ενός οικοτροφείου συνελήφθησαν, ανακοίνωσαν η αστυνομία και εργαζόμενοι σε φιλανθρωπική οργάνωση.

Ο 52χρονος ιδιοκτήτης του φιλανθρωπικού κληροδοτήματος Chandraprabha Charitable Trust και η 30χρονη διευθύντριά του συνελήφθησαν μετά από επιδρομή της αστυνομίας στο σχολείο, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Καρζάτ του κρατιδίου Μαχαράστρα.

"Δεχθήκαμε μια μήνυση από την φιλανθρωπική οργάνωση Childline που έλεγε ότι ένα παιδί πήγε σπίτι του για τις διακοπές και εξομολογήθηκε στη μητέρα του ότι γίνονται καταχρήσεις", δήλωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης στο πρακτορείο Reuters ο Ρ.Ρ. Πατίλ, επιθεωρητής της αστυνομίας της Καρζάτ.

"Έχουν μιλήσει πλέον συνολικά πέντε παιδιά και συλλάβαμε τους δύο υπόπτους για διάφορα αδικήματα", δήλωσε ακόμη προσθέτοντας πως στα αδικήματα αυτά περιλαμβάνονται το παρά φύσιν σεξ, ο παράνομος περιορισμός και σεξουαλική επίθεση.
Το σχολείο φιλοξενούσε 28 μη προνομιούχα παιδιά ηλικίας από 4 ως 14 ετών, για 10 μήνες το χρόνο, είπε ο Πατίλ, αλλά τα περισσότερα βρίσκονταν για διακοπές στα σπίτια τους όταν έγινε η επιδρομή της αστυνομίας.
Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν αν έχουν κακοποιηθεί και άλλα παιδιά και αν υπάρχουν άλλοι ύποπτοι.

Η Ανουράντα Σαχασραμπούντε της Childline, μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης που υποστηρίζεται από την κυβέρνηση, δήλωσε πως τα παιδιά μίλησαν για πάσης φύσεως σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.

"Είναι μια φρικτή υπόθεση. Τα παιδιά μας μιλάνε για τη σεξουαλική κακοποίηση που ελάμβανε χώρα εκεί. Υπήρχε στοματικό σεξ, υπήρχε καταναγκαστικό σεξ... Αυτά τα πράγματα φωτογραφίζονταν", είπε η Σαχασραμπούντε στο ειδησεογραφικό τηλεοπτικό δίκτυο NDTV.

"Τιμωρούσαν τα παιδιά βάζοντάς τα να τρώνε περιττώματα σκύλων και, αν έκαναν εμετό, τα έβαζαν να τρώνε τον εμετό", πρόσθεσε.

Η αστυνομία είπε πως το οικοτροφείο λειτουργούσε από το 2002, αλλά δεν ήταν καταχωρισμένο στις αρχές και για το λόγο αυτό διέφευγε των κυβερνητικών επιθεωρήσεων.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)