Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΜ



  • ΙΝΚΑ-ΔΤ 515/28-5-2014 
  • ·         AMYNA ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ

·         Μέλος του Πανευρωπαϊκού  κινήματος : TRAM NO WAY !

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣ

κ. Μιχαλολιάκο Βασίλειο

Κύριε

Σε εξώδικο που σας αποστείλαμε την 3/2/2014 (πριν τις εκλογές) σας εφιστούσαμε από τότε  την προσοχή σε δύο παραμέτρους Νομιμότητας και σας τονίζαμε:

«1ον )Γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχει ασκηθεί προσφυγή στο Συμβούλιο Επικρατείας κατά της εισόδου του τραμ στον Πειραιά και αναμένεται απόφαση, συνεπώς δεν μπορείτε να προδικάζετε την απόφαση της Δικαιοσύνης και να προωθείτε τις παρεμβάσεις για το τραμ, και·

»2ον )για την παρούσα χάραξη δεν υπάρχει καν εγκεκριμένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.), αφού ό,τι εγκρίθηκε στην σχετική συνεδρίαση της τότε Νομαρχίας Πειραιά προϋπέθετε την Υπογειοποίηση των Γραμμών του Ηλεκτρικού. […]. Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες δεν προωθούνται παρεμβάσεις της έκτασης του τραμ, χωρίς εγκεκριμένη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και συνδεδεμένης Κυκλοφοριακής Μελέτης.»

Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών σας επισημαίνουμε ότι είσαστε εντελώς υποχρεωμένος  από κάθε άποψη (Νομική, Πολιτική, Ηθική):

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΘΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΑΨΙΜΟ

ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ


Και αυτό γιατί μέχρι την ορκωμοσία του Νέου Δημάρχου, του κ. Γιάννη Μώραλη, ασκείτε  υπηρεσιακά τα καθήκοντα του δημάρχου.  Επιπλέον υπάρχουν η δήλωση του   Νέου Δήμαρχου Γιάννη Μώραλη που τάχθηκε κατά της επέκτασης της γραμμής του τραμ σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «έρχεται το τραμ, έρχεται για να μας ταλαιπωρήσει παρά να μας εξυπηρετήσει». (tanea.gr. 29 Μαΐου 2014) και  δέσμευση του πλειονοψηφήσαντος Δημοτικού Συμβούλου κ. Βαγγέλη Μαρινάκη  ότι «Επανεξετάζουμε την περίπτωση του Τραμ και τις μονοδρομήσεις, που ταλαιπωρούν τους δημότες.» (Συνέντευξη από 23η Μαΐου 2014 με τίτλο «Β. Μαρινάκης: ‘‘Ο Πειραιάς γυρίζει σελίδα’’» δημοσιευμένη στο http://www.zougla.gr και σε πολλές άλλες ιστοσελίδες).

Συνεπώς  δεν μπορείτε να συνεχίζετε, ή να προωθείτε παρεμβάσεις, όπως του τραμ και των μονοδρομήσεων, οι οποίες εκτός από τα Νομικά Κενά περιέχουν και τα στοιχεία εκείνα για τα οποία ο Πειραϊκός Λαός σας αποδοκίμασε στις εκλογές – όχι μόνο ως πολιτική επιλογή αλλά κυρίως ως πολιτική συνέπεια. Και εδώ αναφερόμαστε στην περιβόητη σας δήλωση, στις προηγούμενες εκλογές ότι « το τραμ θα περάσει πάνω από το σώμα μου»!

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας κατά του καταστροφικού και υπερελλειμματικού τραμ, για να αποτρέψουμε την ισοπέδωση του Πειραιά και τη σπατάλη του Δημόσιου Χρήματος, για να γίνει Δημόσιος Διαχειριστικός Έλεγχος για το τραμ, και τα εκατομμύρια Ευρώ να δοθούν στον Πειραϊκό λαό που πεινάει και πεθαίνει.

 Πειραιάς 28/5/2014

Για την ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜ


Μπάμπης Δεληνταδάκης

Ειδικός Γραμματέας του ΙΝΚΑ Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος

Δημότης και κάτοικος Πειραιά 

 Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα εκεί όπου αυτή απευθύνεται, προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντάς την ολόκληρη στη σχετική έκθεση επίδοσής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)