Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η Ρωσία προς το παρόν δεν σκοπεύει να παραδώσει S-300 στη Συρία

С-300 зенитно-ракетный комплекс россия вооружение
Φωτογραφία: ΡΙΑ-Νόβοστι

Ο βοηθός του Πρόεδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Γιούρι Ουσακόφ μετά τη δήλωση των αμερικανικών Αρχών ότι προτίθενται να προμηθεύουν όπλα στη συριακή αντιπολίτευση, δήλωσε ότι προς το παρόν δεν γίνεται λόγος για την υλοποίηση του συμβολαίου μεταξύ της Ρωσίας και της Συρίας για την παράδοση S-300.

Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είχε δηλώσει ότι η συμφωνία μεταξύ της Ρωσίας και της Συρίας για την προμήθεια συστημάτων αεράμυνας S-300 προς το παρόν δεν υλοποιήθηκε.
Οι Αρχές των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν να προμηθεύουν όπλα στη συριακή αντιπολίτευση. Ο Λευκός Οίκος δήλωσε ότι αυτό αποτελεί απάντηση στη χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση της Συρίας.


 
 (Εστάλη από τον κύριο Kyrilloff Α.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το ιστολόγιο μας δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή.
Παρακαλούμε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες, επίσης οι σχολιασμοί σας να μη ξεφεύγουν από τα όρια της ευπρέπειας.
Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα διαγράφονται.
Τα σχόλια πλέον ελέγχονται από τους διαχειριστές του ιστολογίου, γιαυτό θα υπάρχουν καθυστερήσεις στην εμφάνιση τους. Γενικά γίνονται όλα αποδεχτά, εκτός από αυτά που είναι διαφημίσεις ή απάτες.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
(επικοινωνία:eleftheroi.ellines@gmail.com)